2777
2789
😂تو هم مثل من ذهنت فقیره منم فکر میکردم به بقیه هم مثل من اعتبار داده رفتم سرچ کردم دیدم به بقیه ی ...

چی عست ماجراش از کجا میشه اعتبار گرفت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
از کجا میدونی دو تومانه؟

اسنپ پی اعتبارش فقط 2میلیونه.

یکسریا هم یک میلیون.

من خرید میکنم...

دیجی پی از 0تا 70میلیون متغیر وام میده 

فقط 30 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌼بچه ها یه سوره کوثر و یه صلوات ب نیت من بخوانین🌼🌼💚🌼💙🌼هدیه به حضرت ام البنین 💝و خانم فاطمه زهرا بخونین♥️ 🌼برای بغل کردن نی نی ام و تشکیل قلب نی نی💗🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂تو هم مثل من ذهنت فقیره منم فکر میکردم به بقیه هم مثل من اعتبار داده رفتم سرچ کردم دیدم به بقیه ی ...

اون دیجی پی، نه اسنپ پی

فقط 30 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌼بچه ها یه سوره کوثر و یه صلوات ب نیت من بخوانین🌼🌼💚🌼💙🌼هدیه به حضرت ام البنین 💝و خانم فاطمه زهرا بخونین♥️ 🌼برای بغل کردن نی نی ام و تشکیل قلب نی نی💗🌺

بر اساس رتبه اعتبار میده اونی که ۷۰ تومان داده گردش مالیش ماهی ۷۰۰ تومانه

اینطوری نیست کاراشون اصلا روی حساب کتاب نیست ...

مثلاً مامانم هیچ خرید خاصی از اسنپ فود و تاکسی و ...نداشت از اسنپ ولی تا درخواست داد سریع براش فعال کردن سرویس اسنپ پی رو . ولی من که از ۷ روز هفته ۶ روزش رو حداقل دارم از سرویس های اسنپ خرید میکنم و فعالم از بهمن سال قبل درخواست دادم برای فعالسازی سرویس اسنپ پی ولی هنوز زده در دست بررسی ! بعد به پشتیبانی اسنپ پی زنگ میزنم سوال میکنم میگه باید فعال باشی تا سرویس برات به کار بیوفته 🙄😐🤦

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )