2777
2789

فکر نمیکردم ولی الان ۱۴ ساله تویه شهر درب و داغون و درپیتی هستم که دوران دانشگاه مسخره اش میکردم!!!!

#کارما‍ همیشه برای من فعاله

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کدوم شهری عزیزم؟

وای نمیشه گفت که منو میخورن😪

یه شهر زیر پونیز نقشه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

منم شاید برم جنوب و برای همین سختمه🫠

جنوب که میگن مردمش خوبه ولی هواش گرمه 

من باشم نمیرم

من اصلا قرار نبود برم این شهری که هستم با توافق زندگی تو شهر خودم ازدواج کردم ولی زن سابق شوهرم از بس کرم ریخت اذیت کرد دیگه یه پست بالاتر به شوهرم دادن همین شهر اینم بهم گفت ۵ ساله موقت بریم برگردیم منم قبول کردم بیشتر از دست اون زنه فرار کردم اما الان ۱۴ ساله درجا میزنم نمیتونم برگردم

جنوب که میگن مردمش خوبه ولی هواش گرمه من باشم نمیرممن اصلا قرار نبود برم این شهری که هستم با توافق ز ...

اره دیگه چون خودم شهر سرد سیری هستم اصلا به گرما عادت ندارم با این وجود که تابستونم اونجا نیستیم. ما هم از اول توافقمون زندگی تو شهر خودم بود ولی چه کنیم بعضی وقتا زور زندگی از ما بیشتره

انشالله شما هم زود برگردی همون شهری که دوست داری❤️

اره دیگه چون خودم شهر سرد سیری هستم اصلا به گرما عادت ندارم با این وجود که تابستونم اونجا نیستیم. ما ...

قربونت💖

اگه به اون آدم علاقه داری و هیچ مشکلی از نظر کاری یا خانوادگی نداری، خب میشه امتحان کرد. اگه هم حس میکنی که ممکنه سخت بشه، شاید بهتره بیشتر فکر کنی. فاصله ۷۰۰ کیلومتر میتونه یه چالش باشه. اما سه ماه برمی‌گردی به شهر خودت، پس شاید این فاصله خیلی سخت نباشه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

اگه به اون آدم علاقه داری و هیچ مشکلی از نظر کاری یا خانوادگی نداری، خب میشه امتحان کرد. اگه هم حس م ...

مرسی از راهنماییتون اگه این سه ماه نبود اصلا نمیتونستم قبول کنم دلگرمیم به همینه. چون هر دو تامون معلمیم تابستون مشکلی نداریم.