2777
2789
چنده ترازت عزیزم دلم؟؟ بومتون چقد ورمداشت؟

۸۳۴۲ تراز کل 

۳۷ نفر میخواد 

من جزو تراز بالاها بودم امروز مصاحبه داشتم

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

۸۳۴۲ تراز کل ۳۷ نفر میخواد من جزو تراز بالاها بودم امروز مصاحبه داشتم

سلام عزیزم مصاحبم فردا شده ی سوال دارم کسی نبود بپرسم ازش🥹 

میگم اونجا اگه بگن نماز بخون باید چطور بخونیم همونطور نشسته مثلا توضیح بدیم که بعد این کار اون کارو میکنبم 

یا سرپا وایسیم همون نمازی که همیشه خوندیمو اونجا بخونیم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم مصاحبم فردا شده ی سوال دارم کسی نبود بپرسم ازش🥹 میگم اونجا اگه بگن نماز بخون باید چطور ب ...

سلام جانم موفق باشی

ازش بپرس توضیح بدم کافیه یا بایستم و بخونم 

ب من گفت فقط توضیح بده 

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

مرسی عزیز دلممم لطف کردی

قربونت گلم

اصلاا استرس نگیر سعی کن زودتر بری داخل ک زودتر تموم شه 

سوال و میپرسه اونی ک شک داری خوب فکر کن بعد جواب بده

هول نشو 

میشه درخواست بدم چندتا سوال بپرسم؟

اره حتما