آینور00 مدیر عضویت: 1404/02/30 تعداد پست: 308 عنوان دعوت شدگان ب مصاحبه فرهنگیان😍 بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 2035 بازدید | 111 پست ترازتون چند شد ؟برا مصاحبه چی میخونید ؟من هنو برا تخصصی شروع نکردم🥲🥲احکام میخونم 1404/04/07 | 16:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_shayea_ عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 7782 چنده ترازت عزیزم دلم؟؟ بومتون چقد ورمداشت؟ ۸۳۴۲ تراز کل ۳۷ نفر میخواد من جزو تراز بالاها بودم امروز مصاحبه داشتم "درخودمپیروزیرامیبینمبرایهمیناصرارببازیدارم" هرکسیلازمباشدمیماند؛تقلاچرا؟! ' "پروفخودمم"
sabaamm عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 324 ۸۳۴۲ تراز کل ۳۷ نفر میخواد من جزو تراز بالاها بودم امروز مصاحبه داشتم سلام عزیزم مصاحبم فردا شده ی سوال دارم کسی نبود بپرسم ازش🥹 میگم اونجا اگه بگن نماز بخون باید چطور بخونیم همونطور نشسته مثلا توضیح بدیم که بعد این کار اون کارو میکنبم یا سرپا وایسیم همون نمازی که همیشه خوندیمو اونجا بخونیم؟
_shayea_ عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 7782 سلام عزیزم مصاحبم فردا شده ی سوال دارم کسی نبود بپرسم ازش🥹 میگم اونجا اگه بگن نماز بخون باید چطور ب ... سلام جانم موفق باشیازش بپرس توضیح بدم کافیه یا بایستم و بخونم ب من گفت فقط توضیح بده "درخودمپیروزیرامیبینمبرایهمیناصرارببازیدارم" هرکسیلازمباشدمیماند؛تقلاچرا؟! ' "پروفخودمم"
sabaamm عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 324 سلام جانم موفق باشیازش بپرس توضیح بدم کافیه یا بایستم و بخونم ب من گفت فقط توضیح بده مرسی عزیز دلممم لطف کردی
_shayea_ عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 7782 مرسی عزیز دلممم لطف کردی قربونت گلماصلاا استرس نگیر سعی کن زودتر بری داخل ک زودتر تموم شه سوال و میپرسه اونی ک شک داری خوب فکر کن بعد جواب بدههول نشو "درخودمپیروزیرامیبینمبرایهمیناصرارببازیدارم" هرکسیلازمباشدمیماند؛تقلاچرا؟! ' "پروفخودمم"
sabaamm عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 324 قربونت گلماصلاا استرس نگیر سعی کن زودتر بری داخل ک زودتر تموم شه سوال و میپرسه اونی ک شک داری خوب فک ... میشه درخواست بدم چندتا سوال بپرسم؟
_shayea_ عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 7782 میشه درخواست بدم چندتا سوال بپرسم؟ اره حتما "درخودمپیروزیرامیبینمبرایهمیناصرارببازیدارم" هرکسیلازمباشدمیماند؛تقلاچرا؟! ' "پروفخودمم"