2777
2789
عنوان

کدومش+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 24 پست
به نظرم همشون قشنگه خوش سلیقه هستی عزیزم . بستگی به رنگ پوست و اینکه چاق و لاغر و قد بلند یا متوسط ب ...

سفید 

اندام متناسب

قد ۱۶۲ 

من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس من البالویی میبینم    

اون بنفش و بادمجونی هستش 

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

اولی و سومی

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

سفید  اندام متناسب قد ۱۶۲

پس به نظرم بهتره  اون صدریه رو حذف کنی از انتخاب هاتون بقیش بهتون میاد مخصوصا بادمجونی و قرمزه . 

البته قرمزه جذاب تر و به شما بیشتر میاد . 

اما اگر برای مهمونی رسمی تر می خوای بادمجونی ولی اگر برای عید و مهمونی خانوادگی رفتن می خوای قرمزه . البته انتخاب های شما گویای سلیقه خوبته . بازم ببین کدومو خودت بیشتر می پسندی 

خرید ساعت هابلوت

ساعت رادو   ساعت نیوی فورس  ساعت naviforce    ساعت تیسوت  ساعت اورجینال   ساعت لمسی 

قیمت ساعت هابلوت

خرید ساعت هابلوت0

خرید ساعت هابلوت1

خرید ساعت هابلوت2

خرید ساعت هابلوت3

خرید ساعت هابلوت4

خرید ساعت هابلوت5

خرید ساعت هابلوت6

خرید ساعت هابلوت7

خرید ساعت هابلوت8

خرید ساعت هابلوت9

ساعت رادو0

خرید ساعت هابلوت  ساعت رادو   ساعت نیوی فورس  ساعت naviforce    ساعت تیسوت  ساعت اورجینال   ساعت لمسی  قیمت ساعت هابلوت

خرید ساعت هابلوت0خرید ساعت هابلوت1خرید ساعت هابلوت2خرید ساعت هابلوت3خرید ساعت هابلوت4خرید ساعت هابلوت5خرید ساعت هابلوت6خرید ساعت هابلوت7خرید ساعت هابلوت8خرید ساعت هابلوت9ساعت رادو0