2777
2789

من از یک دانشگاه دولتی متوسط رو به بالا مدرک کارشناسی ارشد گرفتم. دانشگاهم جزو دانشگاه‌های خیلی تاپ و معروف توی تهران نیست اما جزو دانشگاه‌های دولتی نسبتا خوب حساب میشه. با این وجود هیچوقت نتونستم شغل خیلی خوبی پیدا کنم و همیشه حسرت میخورم اگه دانشگاه بهتری مثل تهران یا پلی تکنیک و... قبول شده بودم حتما شغل خیلی بهتری پیدا میکردم. تا الان نشنیدم بگن یه نفر ارشد شریف داره ولی مثلا داره توی خونه فروشگاه اینستاگرامی میچرخونه یا چنین چیزایی و این داره خیلی منو ناراحت میکنه چون احساس میکنم اگه دانشگاه بهتری بودم زندگیم خیلی فرق میکرد.

آیا این حس من درسته؟ شما کسی رو سراغ دارین که ارشد دانشگاه تاپ بوده و الان یه شغل غیرمرتبط یا کم درآمد داشته باشه یا اصلا کار نکنه؟

من؛ دل به چی خوش کنم وقتی این آسمون آبی نیست

من دانشگاه تاپ و رشته تاپ درس خوندم و واقعا هم خیلی تلاش کردم اما تهش نتونستم تو اون رشته شاغل بشم . 

دوست من دانشگاه شریف درس خوند و الان یه شغل معمولی داره 

برادر شوهرم دانشگاه آزاد درس خوند و مرتبط با رشته اش به شغل عالی و پردرآمد داره 

حس میکنم حتی به تلاش هم نیست به روزی هست 

ینی یه روزی همه چی درست میشه؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری روزی تاثیر داره،؟

یعنی هر کسی هر چقدر خدا روزی واسش مشخص کرده باشه درامد داره خیلی به دانشگاه و تحصیلات نیست

من؛ دل به چی خوش کنم وقتی این آسمون آبی نیست