2777
2789
طوسی روشن زدی؟

آره طوسی روشن با طرح چوب . ببین اینجا تو هر تامیکی رنگ دیوار پزده فرش مبل کابینت همه رو میگن سفید !! خودت سرچ کن ببین از چ رنگی خوشت میاد . داداشم کرم روشن با طرح چوب زد برا اونم قشنگ شد . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی گفته 🙄من دارم بعد 8 سال هنوز مثل روز اوله با چوب قشنگ نبود من دیدم با سفید قشنگ تر و دلباز تر

طراحی هم اوردم گفت سفید با طوسی قشنگ تره دلباز تر میشه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
ببین این رنگ طوسیش خیلی تیرس

ب نظرم با سفید بهتر میشه خصوصا اگر اشپزخونه کوچک باشه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
آره طوسی روشن با طرح چوب . ببین اینجا تو هر تامیکی رنگ دیوار پزده فرش مبل کابینت همه رو میگن سفید !! ...

طرح چوب منظورت ام دی افه؟ عکس نمیتونی بدی؟ 

میز غذا خوریت هم توسیه؟

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈
شما سفید ساده زدید؟ یا طوسی روشن چرا چوب خوب نیس

من ک کلا سفید قهوه ایه 

میگی نور من پشت آشپزخونه ام حیاط خلوته و در داره قشنگ نور میخاره ب دیوار کابینت ک بغل در هس و رنگش سفید یکدستی هیچیش نشده 

من رنگ چوب و توسی دیدم خونه اقوام ولی دوست نداشتم جالب نبود 

حالا شاید شما دوست داری سلیقه متفاوته

ولی حالا کار ندارم میدونی الان یه چند سالی هست توسی مده 

دیگه از مد میره کمکم 

چقدم توسی زیاد شده هرجا رفتم بود

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

طوسی خاکی همون طوسی روشن میشه؟ رنگ چوبش چه رنگی بود قهوه ای؟

رنگ طوسیش، طناژش گرمه، چوبش هم قهوه ای طرح چوب ،ولی روشن بود

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم                                
من ک کلا سفید قهوه ایه میگی نور من پشت آشپزخونه ام حیاط خلوته و در داره قشنگ نور میخاره ب دیوار کابی ...

های گلاسه برا شما؟

رنگ طوسیش، طناژش گرمه، چوبش هم قهوه ای طرح چوب ،ولی روشن بود

خب همینو برای من طراحی کرده 

موندم سفید بهتره یا این طوسی