2777
2789
عنوان

حیران نویس 🦋🫰🏻

117 بازدید | 10 پست

❄️💛

گفته بودم بی تو میمیرم ولی این بار نه

با همین بی طاقتی دل خستگی این بار نه

میروم از شهر و دیار عاشقان این بار نه

مینویسم از نگاهی پر ز نور این بار نه

گفته بودم که دل جان منی می آیی؟

همه هست و همه قلب منی می آیی؟

با همه رنج و غمم باز نوشتم می خوانی؟

دل من خون شد از این عشق بگو می دانی..

🙃🫰🏻 حیران شاعر نیست و این کلمات زاییده دل اوست 🦋

#🦋🍃‍ 

#ســخــݩــےازڋیــآږڋݪــ‍ 

#حیران‌خاتون‍ 

شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰🏻

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عجب دل پر رمز و رازی داره این حیران،میستایمش 👌😊

لطف ایزد بود یا مستی دل؟ 

هر چه میشد به گمانی 

از خدا میبرمش 🫣🫰🏻

در جوابتون باید بگم که آویزون بودن کار بدیه ممنون میشم دوباره آویزون کسی نباشید شان خودتون رو حفظ کنید بد یه خانم تو این سن و سال آویزون دیگرون باشه

من از صحبت‌های شما اسکرین گرفتم از این همه مقاومت کردنتون در برابر این کار سایت بشناسنتون که خودتونو پشت ادبیات قایم کردین و چه شخصی پشت این ادبیات هست

در جوابتون باید بگم که آویزون بودن کار بدیه ممنون میشم دوباره آویزون کسی نباشید شان خودتون رو حفظ کن ...

کار بسیار پسندیده ای کردید. 

خوشحال شدم. 

و بازم میگم آبرویی که به دو حرف لاف باشه نباشه موردی نیست. 

و من به شما این آزادی اختیار رو هم دادم تاپیک می‌زنید دونه دونه میخواین برا همه بفرستین 😅

تو هر تاپیکی ارسال کنید کاملا راحت باشید.... 🦋☘️

میگه که.... 

بگذار بگویند بدم خوش باشند 😅

پشت سر حرف زدن 

دلخوشی ترسوهاست 😃 

کار بسیار پسندیده ای کردید. خوشحال شدم. و بازم میگم آبرویی که به دو حرف لاف باشه نباشه موردی نیست. و ...

نه اتفاقه به لاف زدن نیست پشت سری هم در کار نیست الان امدم توی تاپیکتون رو در رو 

این یعنی پشت سر ؟

من الان یه سر به تاپیک هاتون زدم دیدم چقدر علاقه به حرف زدن با آقایون دارین ، ولی خوب اینم در نظر بگیرید که همه آقایون مثل هم نیستن و علاقه به حرف زدن با شما رو ندارن!

پس لطفا پیگیری نکنید دیگه متشکرم🙏

نه اتفاقه به لاف زدن نیست پشت سری هم در کار نیست الان امدم توی تاپیکتون رو در رو این یعنی پشت سر ؟من ...

خیلی خوبه آنقدر پیگیر هستین. 

این توهم ذهن شماست که بنده علاقه ای به صحبت با اون کاربر دارم. 

کاربر آقا خانوم هرکسی برام فرقی نداره کسی که بیاد تو تاپیکم چیزی بگه به جهت احترام اکثرا سعی میکنم بی جوابش نزارم. 

این نشانه شخصیت و ادبه نه علاقه به همصحبتی... 

برای پیگیری هم خدمتتون عرض کردم شما تا هر جایی ادامه دادی بده منم پشت سر شما میام... 🙃🥴

متاسفانه در برابر بی احترامی و ناحقی نمیتونم سکوت کنم شرمندم

خیلی خوبه آنقدر پیگیر هستین. این توهم ذهن شماست که بنده علاقه ای به صحبت با اون کاربر دارم. کاربر آق ...

خیر توهم نیست اعلان هاشون این رو میگه 

بله دیدم چقدر هم گرم سعی میکنید جواب بدید!

این رو که مطمئنم پیگیرید چون قبلا هم تذکر دادم و فقط یه هفته تونستید تحمل کنید و بازم پیگیر شدید !

اگر فکر میکنید حقی در گردنشون دارید که ناحقی شده بگیرید ازشون👍

ولی تا جایی که من در جریانم آدم باید شان خودش رو حفظ کنه وقتی یکی میگه پیگیرم نباش باید پیگیری نکنی !

خیر توهم نیست اعلان هاشون این رو میگه بله دیدم چقدر هم گرم سعی میکنید جواب بدید!این رو که مطمئنم پیگ ...

اوکی مطمئن باشید. ولی امیدوارم در محضر خدا هم همچنان مطمعن بمونید... 🙃

من اگر بخوام با کسی کاربری حرفی بزنم که به منظور خاصی باشه تو صفحه هایی که همه میبینن که حرف نمیزنم مثل شما چراغ خاموش پیش میریم جانم 😃

اما ما چیز پنهانی نداریم. شما گل گروه ادبیات رو چک کن علاوه بر لایک بنده شعر هم زیاد میفرستم. اونارو جا گذاشتی گل من. 🙏🏻🩶