2777
2789
عنوان

چرا میگن دخترای کورد خوشگلن😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 74 پست
بنظر منم زیباترین و بهترین ژنتیک مال کُرداست مرد و زن قدبلند و خوش تیپ و سفید😃

چه ربطی به سفیدی داره

دختر برنزه دیدم ۱۰۰ تا سفیدو می‌ارزه

بنظرم خوشکلی مهم نیست ادم باید جذاب باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کردها رو خیلی دوست دارمولی زیبایی خاصی ندیدم ، متوسط رو به پایین بودن شمالی ها رو خیلی خیلی باطرا ...

شمالیها 😐 ازهر هزار یه خوشگل دارن حداقل میگفتی تبریزی ها دخترای تبریزخوشگلن

من گربه ملوس ۱۲۳م دارنیستم من نگینم بچه ها نازی نیستم لطفاسوال نکنید💛
نه والا من با کردها وصلت کردم فقط قد بلند هستند و پر مو از هر ۱۰ نفر یه خوشگل معمولی پیدا میکنم

خب تو با یه خانواده زشت وصل کردی عشقم😃😃😂😂😂

خوباش به تو نرسیده، ته بار رو دادن به تو

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

والا به خوشگلی باشه که ترکهای چشم ابرو رنگی و پوست سفید زیادن ، یا سمت عربها که چشم ابرو مشکی و خوش هیکل زیاده ، ولی خدایی توهین نشه کوردها فقط پرمو و درشت هستند ، من زن ظریف دوست دارم 

چه ربطی به سفیدی دارهدختر برنزه دیدم ۱۰۰ تا سفیدو می‌ارزهبنظرم خوشکلی مهم نیست ادم باید جذاب باشه

این سایت همش میگن سفید سفید 

حالا باز سفید یک چیزی

جریان قد چیه 

قد بلند زشت یا بد اندام زیاد دیدم 

خب تو با یه خانواده زشت وصل کردی عشقم😃😃😂😂😂خوباش به تو نرسیده، ته بار رو دادن به تو

پس نگو کردها خوشگلن ، بگو سر بارشون خوشگلن ، اینم از غرورشان یه خصلت بد اینکه خودبزرگ بین هستید 

پس نگو کردها خوشگلن ، بگو سر بارشون خوشگلن ، اینم از غرورشان یه خصلت بد اینکه خودبزرگ بین هستید

نه اتفاقا توی این تاپیک همه گفتن خوشگلن خودبزرگ بین نیستیم واقع بینیم گلم

اینکه شما با معمولی به پایین ازدواج کردی خودت خواستی کسی محبورت نکرده

و اینکه خوشگلا شون میرن سراغ هم سطح خودشون که خوشگل باشه طرفشون هم

اگه واسه شما اینجوری نیست خب دلیلش واضحه دیگه لازم نیست من بگم

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا