2789
عنوان

نی نی یار

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 50 پست
طبق روال قبلی هس تایما فقط همه رو یه اکانت هستنمن الان میترسم نی نی یار رو بازم تگ کنم بیاد تعلیقم ک ...

دیگه کافیه تگش نکن الان میاد😂

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

نمی‌دونم چرا الکی تعلیق می‌کنه کاربری منم بی دلیل تعلیق شد 🤦

🤦‍♀️سر صبحی وقتی تعلیق کردن عصابم خورد شد

گویا با کسایی که اکیپ دارن مشکل دارن

#اکیپ جذابای سایت💅🤳فمینیست و حامی حیوانات🫶ولی من واقعا با حیوانات حالم خوبه:)بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱و معتقدم که:جهان هرکس به وسعت افکار اوست✨️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

🤦‍♀️سر صبحی وقتی تعلیق کردن عصابم خورد شدگویا با کسایی که اکیپ دارن مشکل دارن

خیلیا توسایت بااکیپا مشکل دارن ،اگه شوخی چیزی تو تاپیکات کردی با دوستات ممکنه گزارش زده باشن

لایک نکن    توپرنسس های دیزنی عاشق مریدام🔥🏹

خیلیا توسایت بااکیپا مشکل دارن ،اگه شوخی چیزی تو تاپیکات کردی با دوستات ممکنه گزارش زده باشن

نه صب اومدم وارد شم دیدم تعلیقم‌ کاریم‌ نکردم

#اکیپ جذابای سایت💅🤳فمینیست و حامی حیوانات🫶ولی من واقعا با حیوانات حالم خوبه:)بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱و معتقدم که:جهان هرکس به وسعت افکار اوست✨️

به نظرم سر همون زمان همیشگیشون همون نی نی یارا اکانتو تحویل میگیرن

اره منم حس میکنم خودشونن

وایبی که نی نی یار۳ میداد همونو هم الان صبحا میده ولی نی نی یار پنج کلا با همشون فرق میکرد الان مثل ربات خشک و سرد شدن نمیشه فهمید هنوزم هست یا نه🥲

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

@niniyar‍ 😐هزار دفعه تگ کردم بس نیس؟

🤦‍♀️سر صبحی وقتی تعلیق کردن عصابم خورد شدگویا با کسایی که اکیپ دارن مشکل دارن

دقیقا 

نینیار جدیدا دکمه ی تعلیقش شدیداً فعال شده 

بیا بگیریم ازش خودشو تعلیق کنیم 😁

درخواست بدین بهت لینک بدم عضو کانال فالم بشید 🫠

اره منم حس میکنم خودشوننوایبی که نی نی یار۳ میداد همونو هم الان صبحا میده ولی نی نی یار پنج کلا با ه ...

🥲

دقیقا نینیار جدیدا دکمه ی تعلیقش شدیداً فعال شده بیا بگیریم ازش خودشو تعلیق کنیم 😁

😂😂

دیگه نکن الان بازم تعلیق میشیا😅

😂

@ازسارابپرس‍   فعالیت نی نی یار ها طبق روال قبلیه؟

@niniyar‍