2777
2789
عنوان

🦋به سوی نور🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 3591 بازدید | 870 پست
نظر لطفتونه شماهم گلید۰🌺🌷🌻💐ولی الحمدلله که دیگه مثل سابق هر کس می دونه چه ضعفی داره ان شاءالله د ...

انشاءالله برام دعا کنید

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید                               بنویسید که اندوه بشر بسیار است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

• می‌توانست به آنی• همه را سنگ کند• نشد آن‌گونه که می‌خواست دلش• جنگ کندچون تسلیمه! چون نوکره! در سپ ...

میتونم از مطالب استفاده کنم ؟؟

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری س 

خلاصه که به کلیدواژه ها دقت کنیم و فکر کنیم و فکر کنیم و فکر کنیم بعدهم بین دعاهاتون وقتی متوسل شدین ...

اللهم عجل لولیک فرج

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

انشاءالله به قشنگترین نحو حاجاتت روا بشه 

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری س 

‏امام صادق علیه السلام‏

عَلَيْكُمْ بِالنُّصْحِ لِلَّهِ فِي خَلْقِهِ فَلَنْ تَلْقَاهُ بِعَمَلٍ أَفْضَلَ مِنْهُ

بر شما باد به نصیحت کردن مخلوق برای رضای خدا، که خدا را با عملی بهتر از آن ملاقات نکنی.

الکافی، ج ۲، ص: ۲۰۸

#MyDailyHadith

‏امام صادق علیه السلام‏عَلَيْكُمْ بِالنُّصْحِ لِلَّهِ فِي خَلْقِهِ فَلَنْ تَلْقَاهُ بِعَمَلٍ أَفْضَل ...

ممنون که با ما هم به اشتراک گذاشتید انشاءالله موفق باشی گلم🤲

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید                               بنویسید که اندوه بشر بسیار است