2777
2789
عنوان

چرا خواهرم نمیره خونشون

| مشاهده متن کامل بحث + 3532 بازدید | 86 پست
عزیزم معمولا زن زائو و نوزادشو تا چهلم تنها نمیزارن گنا داره میترسه یه ده دوازده روز تحمل کن چهل روز ...

خودش نوزادشو تنها میزاره با ما میره دفتر  این  چه جور چله ایه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخواست اپیدورال بشه ولی جفتش جدا شد و ... مجبور شد اورژانسی سزارین کنه

چقد رو دارن مردم شوهرش دگ میباس بفهمه دخترمجرد هست ت اون خونه رک به مادرت بکو ما دیدیم مادر میره خونه دخترش زایمان کرده ۱۰روز تموم شد برمیگردن

چی بگم ازسرنوشتم ...💔

من همیشه دوس داشتم خواهر داشته باشم نمیدونم چرا ولی دوست داشتم😐حداقل امیدوارم روزی خدا بهم بچه داد ...

من بچه ی دختر دوس دارم خواهر دوس ندارم 

همیشه دوس داشتم برادر داشته باشم

نمیخواد شال بزنی من نمیزنم ، لباس عادی خونگی میپوشم

جدیدا دیگه خسته شدم بعضی اوقات شال نمیزارم ولی خب استین کوتاه و‌... واقعا معضب میشم بخاطر همین یدونه مانتو روش می پوشم میرم که بهم گیر میدن و‌.. که زشته شبیه یاسمنگولا میای بیرون ابرو داریم و... 

جدیدا دیگه خسته شدم بعضی اوقات شال نمیزارم ولی خب استین کوتاه و‌... واقعا معضب میشم بخاطر همین یدونه ...

نمیخواد مانتو ازین شومیز ها بگیر یا پیراهن مردونه

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

ببین راحت باش و این مسائل رو به خود خواهرت بگو

نمیشناسیس بگم هم  یجور بحثو میپیچونه که بازنده ی اول و آخر تویی و از طرفی  میدونم شاید خودشو قوی نشون بده ولی واقعا دلش میشکنه و...  دلم میخواد این حالشو ببینم و تک خواهرمو ناراحت کنم 

نمیخواد مانتو ازین شومیز ها بگیر یا پیراهن مردونه

منظورم همونه  ولی حجاب به کنار کلا جلوی اون معظبم ولی خب آدم سر حموم و گریه و... اذیت میشه  مثل قبل ۲ ساعت با حوله نمیتونم بشینم یه جوریه😂😂🚶‍♀️