2777
2789
یکی جوابمو بدهواقعا حرامه؟.چون من طوریم که شبا بدون اهنگ خوابم نمیبره

دقیقا منم عادت دارم هرروز گوش میدم به خصوص بین درس و کارام

Intj- بااحترام کسی جز استارتر ریپلای نزنه.

یکی جوابمو بدهواقعا حرامه؟.چون من طوریم که شبا بدون اهنگ خوابم نمیبره

آيا گوش کردن آهنگ در ماه هاي محرم و صفر گناه دارد؟؟

پرسشگر گرامي؛

اگر موسيقي لهوي باشد ، گوش دادن به آن حرام است ، چه در روزهاي محرم باشد، چه در غير روزهاي محرم . چون ماه محرم از ماه هاي حرام مي باشد، ممکن است گناه آن در ماه محرم بيش تر باشد.

موسيقي بر دو قسم است:

1- موسيقى که به نظر عرف مردم، مطرب، و متناسب با مجالس لهو و لعب و عياشي و عيش و نوش باشد.نواختن و گوش دادن به اين قسم موسيقي و آهنگ حرام است .

2ـ موسيقى غير مطرب و معمولى كه انسان را به هيجان شهوانى وادار نمي‌كند؛ اين قسم موسيقي حرام نيست.(1)

معناي لهو: از نظر اصطلاح مراجع و فتوايي که در مورد لهو داده اند: عبارت است از سرگرمى و خوشگذرانى كه غالباً انسان را از ياد خدا و آخرت غافل مى‏سازد. منظور از مجالس لهو و لعب مجالسى است كه براى عياشى و هوس رانى و بى‏بند و بارى تشكيل شده است. به تعبير ديگر: به مجالسى گفته مى‏شود كه نزد عرف مؤمنان و متديّنان مجلس گناه محسوب شود.

بنابراين هر موسيقي که انسان را از ياد خدا غافل کند و يا از حال عادي انسان را خارج کند و يا موسيقي باشد که معمولا در مجالس لهو از آن استفاده مي شود، گوش دادن به اين نوع موسيقي در هرجا که باشد، حرام است.

تشيخص اين که کدام موسيقي لهوي است و کدام موسيقي لهوي نيست، با عرف است. اگر از نظر عرف متدينان موسيقي لهوي و مطرب حساب شود ،حرام است.

پي نوشت:

1.آيت الله خامنه اي، استفتاآت،سؤال 1127و1139.

+موفق باشيد.

الهی شکر بابت همچی 🎀💗🌸🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نظری ندارم اگه بحث فقهی میخواهی اینجوری نیست کاری که بقیه سال حرام یا حلال باشه حکمش تو محرم فرق کنه بیشتر یه چیز عرفی هست تا دینی و مذهبی 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

بهتره که نباشه ، دقیق نمیدونم حرام هست یا نه

ولی درکل هر موزیک یه اثر روی مغز میزاره و رفته رفته اسیب میزنه درکل گوش کردن صوت قرآن ، یا حتی معنیش که وااااقعا جذابه و کتاب صوتی یا پادکست خوبن

همینجوریشم زیادی آدم معمولی هست..