2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شبت بخیر مهربانو حست در مورد من و روابطم چیه؟

روابط اجتماعی بالایی داری سر زبون داروداری انرزی مثبت

گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند
بهم میرسیم ؟اون چجوریه ؟ماه تولدم و مال اونو حدس بزن ؟و خصوصیات اونم بگو

بله باید با خلاق هم کناربایین اهل خانواده ولی از دوروغ بدش میاد اردبیهشت ودی

گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند
حس قویا گفتن یکتا تو میگی مهدیه😂اولین نفری که اینو میگی باشه😂👍🏻

خودتون درآینده متوجه میشید 

درمورد من چی حس میکنی؟ویژگی ظاهری اینا

بهتل حسادت میکنن اطرافیان 

واسه منم بو لطفاً

نمی دونم حسم درسته یا نه ولی خانواده شوهر بهت حسادت میکنن

گلم م حسی داره بهم؟کنکور تجربی چی میارم؟

بله احساس میکنم پیراپزشکی یا دندان پزشکی

نرجس با ازدواج کردن از خونه پدریش میره یا با خونه ی جدا گرفتن و مستقل زندگی کردن؟

هر دوتاش خوبه موفقیت داره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز