2821
2789
سال 96

عالیه

سال اول قبول شدی؟

خدایا شکرت بالاخره خبری که منتظر بودم گرفتم:) کارما خیلی قشنگه نه؟ با افتخار آریاییم و از نسل کوروش بزرگ❤ فمینیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊♀️ این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مذهبی های افراطی/ مدافعین کودک همسری. وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

واقعا؟

اره من کسی بودم که دلم نمیخواست 7 سال درس بخونم بعد هی تلاش کنم برای تخصص اونم معلوم نباشه قبول شم یا نه و هزار تا مشکل دیگه برای همین بعد کلی کلنجار رفتن با خودم انتخابش کردم گرچه داروسازی سختیای خودشو داره درسشم سخته

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

عالیهسال اول قبول شدی؟

نه یه سال پشت کنکور موندم

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

واقعا رشته خوبی قبول شدی خیلی خوبه

خدایا شکرت بالاخره خبری که منتظر بودم گرفتم:) کارما خیلی قشنگه نه؟ با افتخار آریاییم و از نسل کوروش بزرگ❤ فمینیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊♀️ این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مذهبی های افراطی/ مدافعین کودک همسری. وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

الان چقدره درامدت ؟

بسته به میزان کار کردنم داره و قرار دادی که با بیمارستان یا خود دکترا دارم میانگین ماهی 80 70

میشه بگی چجوری تو اون ی سال حرف مضخرف بقیه رو تحمل کردی 

من یکی از آشنایان همین امسال فرهنگیان قبول شده اونو میکوبن تو سرم در حالی ک خودم متنفرم از فرهنگیان

واقعا رشته خوبی قبول شدی خیلی خوبه

البته سختیای خودشو داره سرمایه زیادی میخواد واسه اینکه داروخونه بزنی اون اولش تازه هیچی زیاد نمیفهمی ادم خیلی اذیت میشه

میشه بگی چجوری تو اون ی سال حرف مضخرف بقیه رو تحمل کردی من یکی از آشنایان همین امسال فرهنگیان قبول ش ...

من ادمی بودم خیلی حرف بقیه روم تاثیر میذاشت ولی بعدش گفتم من حتی صد صدم باشم بازم یه چیزی درمیارن ازم بماند چقدر مسخره میکردن داروسازی شد رشته؟حداقل دندان برمیداشتی یا میرفتی پزشکی یه روز خیلی دلم شکست ولی با خودم قول دادم امسال هرجوری شده قبول بشم هنوزم که هنوزه داروسازی رو مسخره میکنن میگن پزشکی عالیه درحالی که دارو زیرشاخه پزشکیه فرقی نداره خلاصه حرفم اینه تو حتی صد صد هم باشی بازم یه حرفی درمیارن از این گوش بشنو از اون یکی بفرست بره منم متنفر بودم از فرهنگیان

من ادمی بودم خیلی حرف بقیه روم تاثیر میذاشت ولی بعدش گفتم من حتی صد صدم باشم بازم یه چیزی درمیارن از ...

چقدر قوی هستی واقعا افرین بهت

از حسادت میگن دارو رشته خفنیه تازه مهاجرتش هم بالاست 

مرسی ک وقت گذاشتی جواب بدی 💕 بله دقیقا حرفات درسته

خواهش میکنم عزیزم

چقدر قوی هستی واقعا افرین بهتاز حسادت میگن دارو رشته خفنیه تازه مهاجرتش هم بالاست

بابام میگه چون دارو مهاجرت پذیره توام که عشق مهاجرت واسه همین رفتی دارو😂😂

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 18 ساعت پیش
2791
2779
2792