آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همهی مذهبیهای گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همهی اقلیتهای فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همهی اقلیتهای جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی. خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید دختر زیر ۱۸ سال نمیتونه رای بده؛ نمیتونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازهی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفرهی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )
اره من کسی بودم که دلم نمیخواست 7 سال درس بخونم بعد هی تلاش کنم برای تخصص اونم معلوم نباشه قبول شم یا نه و هزار تا مشکل دیگه برای همین بعد کلی کلنجار رفتن با خودم انتخابش کردم گرچه داروسازی سختیای خودشو داره درسشم سخته
با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)
آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همهی مذهبیهای گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همهی اقلیتهای فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همهی اقلیتهای جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی. خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید دختر زیر ۱۸ سال نمیتونه رای بده؛ نمیتونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازهی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفرهی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )
میشه بگی چجوری تو اون ی سال حرف مضخرف بقیه رو تحمل کردی من یکی از آشنایان همین امسال فرهنگیان قبول ش ...
من ادمی بودم خیلی حرف بقیه روم تاثیر میذاشت ولی بعدش گفتم من حتی صد صدم باشم بازم یه چیزی درمیارن ازم بماند چقدر مسخره میکردن داروسازی شد رشته؟حداقل دندان برمیداشتی یا میرفتی پزشکی یه روز خیلی دلم شکست ولی با خودم قول دادم امسال هرجوری شده قبول بشم هنوزم که هنوزه داروسازی رو مسخره میکنن میگن پزشکی عالیه درحالی که دارو زیرشاخه پزشکیه فرقی نداره خلاصه حرفم اینه تو حتی صد صد هم باشی بازم یه حرفی درمیارن از این گوش بشنو از اون یکی بفرست بره منم متنفر بودم از فرهنگیان
با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)
من ادمی بودم خیلی حرف بقیه روم تاثیر میذاشت ولی بعدش گفتم من حتی صد صدم باشم بازم یه چیزی درمیارن از ...
چقدر قوی هستی واقعا افرین بهت
از حسادت میگن دارو رشته خفنیه تازه مهاجرتش هم بالاست