2777
2789
سال 96

عالیه

سال اول قبول شدی؟

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا؟

اره من کسی بودم که دلم نمیخواست 7 سال درس بخونم بعد هی تلاش کنم برای تخصص اونم معلوم نباشه قبول شم یا نه و هزار تا مشکل دیگه برای همین بعد کلی کلنجار رفتن با خودم انتخابش کردم گرچه داروسازی سختیای خودشو داره درسشم سخته

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

عالیهسال اول قبول شدی؟

نه یه سال پشت کنکور موندم

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

واقعا رشته خوبی قبول شدی خیلی خوبه

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

الان چقدره درامدت ؟

بسته به میزان کار کردنم داره و قرار دادی که با بیمارستان یا خود دکترا دارم میانگین ماهی 80 70

میشه بگی چجوری تو اون ی سال حرف مضخرف بقیه رو تحمل کردی 

من یکی از آشنایان همین امسال فرهنگیان قبول شده اونو میکوبن تو سرم در حالی ک خودم متنفرم از فرهنگیان

واقعا رشته خوبی قبول شدی خیلی خوبه

البته سختیای خودشو داره سرمایه زیادی میخواد واسه اینکه داروخونه بزنی اون اولش تازه هیچی زیاد نمیفهمی ادم خیلی اذیت میشه

میشه بگی چجوری تو اون ی سال حرف مضخرف بقیه رو تحمل کردی من یکی از آشنایان همین امسال فرهنگیان قبول ش ...

من ادمی بودم خیلی حرف بقیه روم تاثیر میذاشت ولی بعدش گفتم من حتی صد صدم باشم بازم یه چیزی درمیارن ازم بماند چقدر مسخره میکردن داروسازی شد رشته؟حداقل دندان برمیداشتی یا میرفتی پزشکی یه روز خیلی دلم شکست ولی با خودم قول دادم امسال هرجوری شده قبول بشم هنوزم که هنوزه داروسازی رو مسخره میکنن میگن پزشکی عالیه درحالی که دارو زیرشاخه پزشکیه فرقی نداره خلاصه حرفم اینه تو حتی صد صد هم باشی بازم یه حرفی درمیارن از این گوش بشنو از اون یکی بفرست بره منم متنفر بودم از فرهنگیان

من ادمی بودم خیلی حرف بقیه روم تاثیر میذاشت ولی بعدش گفتم من حتی صد صدم باشم بازم یه چیزی درمیارن از ...

چقدر قوی هستی واقعا افرین بهت

از حسادت میگن دارو رشته خفنیه تازه مهاجرتش هم بالاست 

مرسی ک وقت گذاشتی جواب بدی 💕 بله دقیقا حرفات درسته

خواهش میکنم عزیزم

چقدر قوی هستی واقعا افرین بهتاز حسادت میگن دارو رشته خفنیه تازه مهاجرتش هم بالاست

بابام میگه چون دارو مهاجرت پذیره توام که عشق مهاجرت واسه همین رفتی دارو😂😂