2777
2789
عنوان

شغل بازیگری

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 35 پست

جواب این سوالاتو اینجا نمیتونی پیدا کنی عزیزم

برو از نزدیک تحقیق کن و بپرس و خودت تجربه کن 

این چیزارو باید بری دنبالش تا به جواب همه سوالات برسی

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارم پیجشو چندباری هم پیام دادم و سوال پرسیدم جواب دادن

میتونی از آقای امیرمحمد زند هم سوالاتو بپرسی چون خودشون دوره های بازیگری برگزار میکنن دایرکتارو بی جواب نمیذارن 

آقای میرطاهر مظلومی همچنین

میتونی بری آموزشگاه بازیگری شهرتون از اساتید اونجا سوالاتو بپرسی و یا وقتی میری تاتر یا سینما اونجا برای عکس یادگاری گرفتن که میری ازشون سوالاتو بپرسی

کجا برم دنبالش که راست و کامل جواب سوال مو بدن؟🥲

کلاسای بازیگری 

کلاس تئاتر 

جشنواره‌های سینما و اینا

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم

میتونی از آقای امیرمحمد زند هم سوالاتو بپرسی چون خودشون دوره های بازیگری برگزار میکنن دایرکتارو بی ج ...

شهرمون چون کوچیکه کسی راهنمایی زیادی نمیکنه میخواستم ببینم اگه شرایطش اوکیه برم تهران💔

من شنیدم که کارگردان ها برای اینکه به بازیگرای خانم نقش بدن پیشنهاد رابطه میدن راست میگن؟؟ یا بازیگر ...

عزیزم اون افرادی که میگی و اکثرا با اسم سلبریتی شناخته شدن جمعیت خیلی خیلی کمی از بازیگرا و کارگردانا و سینما رو تشکیل میدن بدنه ی اصلی سینما سالم هستن 

به شرط اینکه خودت از همون روز اول سفت و محکم خط قرمزاتو مشخص کنی و به کسی رو ندی

وگرنه من کارگردانای معروفی میشناسم که خانوم خودش استاد الهیاته و یا یکی دیگه دختراش چادری و محجبه هستن و یا روی عروس و زن خودش خیلی حساسه

در کل همه چیز به خودت بستگی داره

به نوع لباس پوشیدنت آرایشت حرف زدنت ارتباطاتت

اینکه با چه کسایی دوستی باهاشون کجاها میری

فقط خودتی که میتونی سلامتت رو توی سینما تضمین کنی

اونوقت کسایی میان سمتت که شبیه خودتن و فقط هدفشون بازیگری و هنر نه چیز دیگه ای

شهرمون چون کوچیکه کسی راهنمایی زیادی نمیکنه میخواستم ببینم اگه شرایطش اوکیه برم تهران💔

شرایط تهران اومدنو داری؟ اگه میتونی از طریق دانشگاه وارد بازیگری شو اینطوری کارت راحت تره

عزیزم اون افرادی که میگی و اکثرا با اسم سلبریتی شناخته شدن جمعیت خیلی خیلی کمی از بازیگرا و کارگردان ...

پس قطعا آدمی که ساده و پاکه دیده میشه درسته؟ چون اینجا خیلی بهم گفتن پارتی بازیه از بیرون چیزی نمیگیرن مگر اینکه......

داشتم پشیمون میشدم نرم سمت علاقم💔

بعد به نظرتون اول تئاتر شرکت کنم یا کلاس های آموزشی بازیگری پیش کدوم استاد برم برای یادگیری که بهتر باشه؟ و یه سوال دیگه اگه رشته دانشگاهی مو بازیگری بخونم تاثیری رو پیشرفت داره؟ ببخشید با سوالام اذیتت کردم 

من شنیدم که کارگردان ها برای اینکه به بازیگرای خانم نقش بدن پیشنهاد رابطه میدن راست میگن؟؟ یا بازیگر ...

در مورد هزینه هم اگر با دانشگاه بیای بالا مسلما هزینت خیلی پایینتره

کلاسای بازیگری گرونترن 

اگه میخوای بیای تهران من کلاسای موسسه کارنامه با مدیریت استاد حسن فتحی رو بهت معرفی میکنم 

شرایط تهران اومدنو داری؟ اگه میتونی از طریق دانشگاه وارد بازیگری شو اینطوری کارت راحت تره

اره استان مرکزیم تا تهران راهی نیست دانشگاه آزاد بخونم کمکی میکنه یا حتما باید دولتی باشه؟ چون رشته اصلی خودم انسانیه 

پس قطعا آدمی که ساده و پاکه دیده میشه درسته؟ چون اینجا خیلی بهم گفتن پارتی بازیه از بیرون چیزی نمیگی ...

ببین شما اول از یوتیوب و کتابای کمک آموزشی و مجله های سینمایی شروع کن

خودت تو خونه روزی چند ساعت تمرین کن

اینطوری یه پیش زمینه ی قوی داری و دست خالی نمیری جلو

اگه میتونی و سنت کمه برو دانشگاه هنر 

اگر که نه با کلاسای بازیگری شهرتون شروع کن 

اگر کلاس بازیگری ندارید با تیاتر شهرتون همکاری کن با دوستات گروه تشکیل بدین همکاری فعال داشته باشین تا قوی بشی

بعد که اومدی تهران بیا موسسه های قوی مثل کارنامه و یا فنی تهران 

یه دوره ببین و با تاتر شروع کن 

اگه امکانشو داری میتونی با تولید محتوا توی اینستاگرام شروع کنی

مثل خانوم آذرخرم که خودش فیلمنامه های کوتاه مینوشت و نقشای کوتاه بازی میکرد و میذاشت اینستا یا مثل سرنا امینی

اینطوری قوی میشی

باید پله پله و قدم به قدم جلو بری و مدام آموزش ببینی

به جز کلاس کتاب زیاد بخونی فیلمای خوب ببینی و روزی چند ساعت تمرین کنی

و دوستای خوب پیدا کنی باهمدیگه تیم تشکیل بدید خودتون تاتر اجرا کنید فیلم کوتاه بسازید قطعا کسی که باید پیداتون میکنه و بهتون پیشنهاد کار توی تلویزیون و سینما میده(این خیلی مهمه)

بله چرا که نشه سوگل طهماسبی،ساناز سعیدی،الهام حمیدی و.... اینا واقعا بی حاشیه هستن و مردمم دوسشون دارن

اره استان مرکزیم تا تهران راهی نیست دانشگاه آزاد بخونم کمکی میکنه یا حتما باید دولتی باشه؟ چون رشته ...

ببین سعی کن کنکور هنر بدی و وارد دانشگاه های خوب تهران مثل سوره و یا تهران بشی اگر نشد اونوقت به آزاد فکر کن

چون که اساتید این دانشگاه ها بازیگرا و کارگردانای معروف ایرانن و میتونی تلاش کنی کارت به چشماشون بیاد 

منم رشتم تجربی بود ولی کنکور هنر دادم و دانشگاه هنر پذیرفته شدم البته رشته ی من چیز دیگری بود

ولی خب کنکور هنر سخته دیگه اینم باید در نظر بگیری

یا اون پولو صرف کنکور هنر کنی یا صرف کلاسای بازیگری

از من میشنوی سمت کلاسای هومن سیدی نرو 

برو سمت کسایی که بی حاشیه تر هستن

چون شما خط قرمزای خودتو داری

اطلاع ندارم در حال حاظر امین حیایی کلاس داره یا نه

ولی فکر کنم گزینه ی خیلی خوبی باشه