2777
2789
عنوان

بهم گفت تو زن بی ابرویی هستی

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 53 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یاد بچگیم افتادم

چقدر واسه عروسیا و مهمونیا مامان بابام دعواشون میشد و نمیرفتیم

تا دم صبح دعوا میکردن و کتک کاری

بابام آدم تحصیلکرده ایه موقعیتش خیلی خوبه کسی نمیدونه همچین آدمیه خواستم بگم بیمارای روانی و خودشیفته ها میتونن تحصیلکرده هم باشن خوشتیپم باشن... 

بابام هیچوقت سر بچه هاش دست بلند نکرد ولی با اخلاق گوهش و عصبی بودنش روحیه ی افسرده ای برامون یادگار گذاشت، من شدم یه دختر ساکت با اعتماد به نفس شکننده و روابط اجتماعی ضعیف

خدا ازش نگذره

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)|| پس از تو، دیگر پذیرش نبودن ها، رفتن ها و پذیرش اینکه انسان ها نا امید کننده اند برایم راحت تر است (16شهریور1404)|| از من انسان جدیدی ساخته شده،کمی بی عاطفه تر کمی قدرتمند تر، کمی اجتماعی تر، اما در حق مردم مهربان تر شده ام، هنوز اعتقاد دارم اعمال انسان به او برمیگردد، از نگاه به گذشته بدم می آید، گذشته برای من تمام شده(1 آذر 1404)|||

چی بگم یلحطه یاد خودمون افتادم/.

منم 

اوایل عقد شوهرم اینطوری بود لوازم آرایشی هامو قایم می‌کرد 

من کلی دعوا کردم باهاش الان دیگه چیزی نمیگه 

تو خونه خیلی آرایش کن اسی رژ آتشین بزن براش عادی شه 

وقتی بعد مدت ها آرایش کنی به چشم میاد

اگه برای خونه دار شدنم صلوات بفرستین منم براتون میفرستم❤❤❤❤❤❤❤❤🙏

یهو ک این اخلاقش نشده باتوجه ب اینک شاغل هم هستی پس مشکلی با حجابت نداشته این بهونش بوده چی باعث شده یهو موج بگیرتش و ب خودش چنین جراتی بده؟

هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞
تا یه هفته جوری رفتار کن که انگار اصلا نیست و فقط با بچه هات سرگرم باش

خیلی بیشعوره سالها با تهنت ها و حرفاش ازارم داده.

بهش گفتم اون دنیا باید جواب پس بدی نمیبخشمت

مقصر خودتون بودین گذشت های الکی داشتین با دادوبیداد وقهرخالی یک سریع صداش برد بالا تا برسه به دست درازیش تماس 110 صورتجلسه معرفی به پزشک قانونی جهت ایجاب پرونده سریع بعد جرات نمیکنه تو چشات خیره بشه تا برسه ک پرو بازی کنه

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

یهو ک این اخلاقش نشده باتوجه ب اینک شاغل هم هستی پس مشکلی با حجابت نداشته این بهونش بوده چی باعث شده ...

خودش توی خونه دید اینجوریم لباسمم دید . یهو رفتم دم در برم سوار ماشین ادا در اورد باهام