2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂نبین خو این چندشارو

والا 

وطن یعنی گذشته حال فردا، تمام سهم یک ملت ز دنیا، وطن یعنی چه آباد و چه ویران، وطن یعنی همین جا یعنی ایران، وطن تنها میراثی است که هرگز نمیتوان آن را خرج کرد، هدیه داد و یا فروخت، اینجا ایران است؛ جایی که در آن تاریخ زنده است و هر گوشه اش گواهی بر گذشته های بزرگ و پر از افتخار دارد🌟⭐

فیلیمو

خب نمیاد فیلیمو اصلا بالا نمیاد

وطن یعنی گذشته حال فردا، تمام سهم یک ملت ز دنیا، وطن یعنی چه آباد و چه ویران، وطن یعنی همین جا یعنی ایران، وطن تنها میراثی است که هرگز نمیتوان آن را خرج کرد، هدیه داد و یا فروخت، اینجا ایران است؛ جایی که در آن تاریخ زنده است و هر گوشه اش گواهی بر گذشته های بزرگ و پر از افتخار دارد🌟⭐

ولی عشق و محبتشون رو نشون نیدن اشکالش چیهانقدر زشت و قبیح میدونین محبت این زن و شوهر رو؟

والا خیلی قشنگن کنارء هم

خیلی ب دل میشینن

من از رفتارای امین زندگانی با همسرش بدم میاد

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

خیلی چندشه این آدم انقد مال مفت خورده آویزون شده

از همون اول خوشم ازش نیومد

چقدم الکی میخندن 

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

اوجی خیلی بانمکه

عشقش به زنش واقعا قشنگه من کیف میکنم میبینم اینجور زوجهارو

هر چی زنش خنگ بازی در میاره عاشقانه ازش حمایت میکنه و با محبت و صبوری باهاش رفتار میکنه

2790
2778
2791
2779
2792