2821
2789
عنوان

کتک زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 28 پست
اینا مستقل شدن رو فقط تو شوهر کردن میبیننکجا برم؟

تنها راه دانشگاه هستش

اگه درس میخونی حتما سعی کن رشته خوبی قبول بشی

تا بعدش شاغل بشی

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کاری به کارشون ندارم ک همچین بشه تو سر چی؟

سر چیزای بیخود 

من با خواهرم رابطه خوبی ندارم

میخاستم ظهر برم روضه با دوستم اصرار ک اونم ببر 

گفتم دلم میخاد تنها برم اصن 

خودش با خواهرش مشکل داره فک می‌کنه دارم از خودش تقلید میکنم گف آره منو نبین و فلان منم گفتم ربطی ندارع 

داشتم ظرف می‌شستم اومد زد تو بازوم گف تو یه بار دیگ بگو ربطی ندارع استخوناتو خورد میکنم دماغ و دندوناتو میارم پایین 

و .... توهین پشت توهین 

بعد دو سه ساعت مثلا هی میخاست بیاد شوخی کنه ولی ازش متنفرم 

همیشه کارش همینه 

به تو ربطی ندارع نه هااا اونو ک جرئت ندارم بگم 

فقط گفتم ربطی ندارع اینکه با خواهرت خوب نیستی من تقلید نکردم از رو شما همین 

تنها راه دانشگاه هستشاگه درس میخونی حتما سعی کن رشته خوبی قبول بشیتا بعدش شاغل بشی

سال آخرم 

خودمون تهرانیم تهران هم قبول شدم 

کجا دیگ دانشگاه خوب غیر تهران داره آخه 

نمی‌دونم شاید برای ارشد رفتم شهرستان 

اصلا نباید اجازه بدین بد رفتاری بشه باهاتون به هر نحوی که شده جلوشون باید وایسین..پدره که پدره خیلی ببخشید اینجوری میگم ولی ماها از بدو تولد همه چیزمون تعیین شدس یعنی اینجور نیست که خودمون پدر مادرمونو انتخاب کنیم..یه موقع هایی یه آدم هفت پشت غریبه انقد برات خوبه که بهترین جایگاهو توی زندگیت میگیره یه وقتایی هم خانواده آدم جوری هستن کا ازشون متنفر میشی

حق ندارن با این توصیفی که از خودتون کردید ولی واقعا این نسل جدید رو مخن خیلی تن پرور بی ادب

نه واقعا 

من خیلی متفاوتم با این نسل

یه جورایی افسرده هم شدم 

انقد ک خودم نبودم💔

همیشه چیزی ک اونا میخاستن 

یکم که پا رو خطی میکنم سریع میخان رو کم کنن

اصلا نباید اجازه بدین بد رفتاری بشه باهاتون به هر نحوی که شده جلوشون باید وایسین..پدره که پدره خیلی ...

دقیقا همینه 

یه عزیز دل دارم جونمو میدم براش 

اونم باهام قهر کرده💔

خانواده هم که اینجوری 

بالاخره هرچی هست هم خونه ولی هیچ حسی ندارم بهشون روز به روز بیشتر ازشون دور میشم

بعضی وقتا عذاب وجدان میگیرم میگم نکنه مشکل منه 

بعد ک رفتارشونو میبینم میگم راه درست همینه فاصله...

سال آخرم خودمون تهرانیم تهران هم قبول شدم کجا دیگ دانشگاه خوب غیر تهران داره آخه نمی‌دونم شاید برای ...

موفق باشی🩷

تا حادانوات باید ازشون دور بشی

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

دقیقا همینه یه عزیز دل دارم جونمو میدم براش اونم باهام قهر کرده💔خانواده هم که اینجوری بالاخره هرچی ...

اره عزیزم فاصله بگیر خودتو مشغول کن با دَرسِت و روح و روانتو ارامش بده..من خودم یه دختر دارم البته کوچیکه ۳سالشه ولی اصلا به خودم اجازه نمیدم بخاطر گذشته‌ی سختی که داشتم یا تروماهای کودکیم بخوام بابتش دخترمو اذیت کنم؛؛بچه‌ی آدم توی هر سنی که باشه و حتی اگه بدترین اشتباهات رو هم داشته باشه والدین فقط باید راهنماش باشن بهش کمک کنن امیدوارم روزی برسه که همه‌ی پدر و مادرا اینو بفهمن که صاحابِ بچها نیستن هرکسی حق انتخاب و اختیار زندگیش دست خودشه

و برای تو گل دختر آرزو میکنم هرچی به صلاحته پیش روت قرار بگیره❤️🫶

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز