2777
2789
عنوان

چيكار كنم

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 27 پست
خانمی منم شرایط تو رو داشتم  برات پیام هم‌گزاشتم  منم چند سال پیش دم عید بعد یه ماه رفتم ...

خوب الان شما ميگي من تو بلاتكليفي باشم 

خانواده هامون نميتونم قاطي كنم چون پدرم ٢ ماه پيش گفت جدا شو و خانوادش هم موافق طلاقن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نميدونم مشكلم اينه كه دلم پيششه هنوز

من بودم جات خودم میرفتمو قضیه روتمومش میکردم مردی که حرف جدایی راحت میزنه ورفته حبری ام ازش نیست دلتو نشکسته من دلم خرد میشد غرورم له میشدونمیخواستمش

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم

مثل من عجله نکن ....خواهشا یکی دو ماه هیچی نمیشه ....به پدرت بگو داریم تصمیم میگیریم با هم ادامه بدیم یا نه ....

درثانی تعقیبش کردی ؟ اگر زیر سرش بلند شده باشه چیکار میکنی ؟ایا اون موقع ادامه میدی یا خودت اقدام میکنی ؟خب وقتی به یه حدی برسی که بخوای جدا شی خودت اقدام میکنی دیگه ...چرا معطلش میمونی خانومی مثل من !!!

پیام دادنت بی معنی میشه ....وقتی تا الان‌پیام نداده یعنی چی ؟؟؟ اون زمان منم هول عید داشتم وای فامیل چی میگن‌ وای فلان وای بیسار ...اوردمش خونه ....صد برابر بدتر بود ....بزار ببین خودش چیکار میکنه اگه میخواد برگرده با پیام تو برنگرده که بگه تو میخوای اگر میخواد جدا شه خودش اقدام کنه ... مگه نگفتی خبرشو بده ....پس بزار خودش بگه !! 

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "

وقتی دلت پیششه پس نگو تکلیفت رو مشخص کنه خانومی ...باید بری تحقیق کنی ببینی کجاها میره ....اگر بخواد جدا بشه و بخوای جدا شی باید دل بکنی وگرنه مثل من اسیب میبینی

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "
من حاضر بودم بدون مهريه هم برم توافقي جدا شم 

شما خ داری اشتباه میکنی. بنظر من دوست داشتن یکطرفه مثل خیابون یکطرفس و بالاخره به بن بست میرسی پس با احساست تصمیم نگیر اگر خواستی پا پیش بذاری با شرط و شروط برو جلو

چجوري برم دنبالش كه متوجه نشه اخه

از در خونه با فاصله تعقیبش کن سخته علافی ام دارم ولی وقتی مجبور باشی چاره ای نداری.اگرم پول داری بده به یکی بره تعقیبش کنه .بگو ازش عکس بگیره بهت بده که مطمئن باشی واقعا تعقیبش کرده.البته آدم مطمئن