2777
2789
عنوان

استایل محرم

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 39 پست
نه ارایش نمی کنم ، لباسام نه خیلی بلند نه خیلی کوتاه و در کل پوشیده اسبه نظرت جز مشکی نباید مانتو رن ...

نه عزیزم چه اشکالی داره 

احترام بخاطر دل خودمونه 

میتونی رنکارو با مشکی استایل کنی 

مثلا سبز با مشکی یا رنگ مورد نظر 

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

چون دهه اول محرم عزاست بهتره ادم خیلی خوش تیپ و ارایش کرده و با لباس رنگ شاد بیرون نره

حرمت عزا رو نگه داره

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من کلا به ظاهر اهمیت میدم ، همیشه به خودم میرسم 

حالا نه از لحاظ آرایش از لحاظ استایل 

تو محرم هم همیشه قبلش میرم و لباس میخرم

و خواستم بگم دقیقا حس تو رو دارم ، احساس میکنم زیادی غرق اینچیزا شدن از اون عزاداری که همیشه دوست داشتم دورم میکنه 

نمی‌دونم من خودمم همین حس رو دارم و الان داشتم بهش فکر میکردممیخواستم فردا برم عبا و شال مشکی بگیرم ...

منم عبا میخام دوس دارم

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

اره دارم گاها به تناقض میخورم😑😂💔

وقتي عذاب وجدان داري  طوري بپوش كه حس معذب بودن نداشته باشي و ميتوني به احترام ماه محرم پوششت را  طوري تغير بدي كه تو اين ايام به دلت بشينه 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
یهو حس کردم ریاکارم😑💔

حست اشتباهه 

پیروان همه ادیان حرمت مراسم ها و سنت های دینیشون رو نگه میدارن

سیاه پوشیدن تو محرم ریا نیست

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

چون دهه اول محرم عزاست بهتره ادم خیلی خوش تیپ و ارایش کرده و با لباس رنگ شاد بیرون نرهحرمت عزا رو نگ ...

میدونی من ارایش نمی کنم ولی یه جورایی استایل میکنم 

نمی‌دونم من خودمم همین حس رو دارم و الان داشتم بهش فکر میکردممیخواستم فردا برم عبا و شال مشکی بگیرم ...

حست اشتباهه 

پیروان همه ادیان حرمت مراسم ها و سنت های دینیشون رو نگه میدارن

سیاه پوشیدن تو محرم خودنمایی نیست

من کلا به ظاهر اهمیت میدم ، همیشه به خودم میرسم حالا نه از لحاظ آرایش از لحاظ استایل تو محرم هم همیش ...

وایی منم با اینکه حقیقتا قلبم این مدلی نیست :)))))

به نظرم بخاطر همین این حس بهمون دست میده 

وقتي عذاب وجدان داري طوري بپوش كه حس معذب بودن نداشته باشي و ميتوني به احترام ماه محرم پوششت را طو ...

اره امسال میخام همین کار کنم پارسال بعدش عذاب وجدان شدید گرفتم حتی برا امسال این تصمیم گرفتم :)