2777
2789
عنوان

بیاین از اتفاقات عجیب تو عروسیا بگیم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 206754 بازدید | 717 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندتا از مهمان‌هام دلار و تراول ریختن سرم

بعد فامیلای شوهرم جمعشون کردن و توی فیلم هم هست و منم اون تیکه فیلم رو ویژه برای شوهرم کراپ کردم

لطفا کاربر آقا در تاپیک های من شرکت نکنه

۲۳.۲۴ سال پیش رفتیم عروسی

خانواده عروس خیلی مومن بودن خیلی هم همه رعایت میکردن و کسی چیزی از رو میز برنمیداشت بخوره

یهوبرق رفت

یه کمی بعد شروع کردن زدن رو میز

بعد برق که اومد هیچکس نشسته بود

هیچ خوراگی هم رو میز نبود

عجیب ترین : دخترعمو با پسرعمو نرقصید دعوا شد شدیددد😂

و یکی هم پسر یه خانمی که ۱۵ ساله بود اومد مجلس زنونه لایو گرفته بود ، صاحب تالار فهمیده بود دوتا چک زده بودش ، دعوای شدیدی شد🤦‍♀️🤦‍♀️

و یکی دیگه مادرعروس یه چمدون قرمز اورده بود و با خودش اینور و اونور میبرد ، باورتون میشه؟😂

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

هرچی بیشتر میگی دارک تر میشه قضیه😂😂😂

تآره دارک تر تو همین عروسیه پدر داماد یه خواننده دیگه هم از مازندران دعوت میکنه (ما گیلانی هستیم) بعد خواننده جدا از اینکه ۵۰ میلیون میگیره پدر داماد زیر پاش گوسفند قربونی کرده 🤣حالا خوبه خواننده هم همچین مالی هم نبوده 

عجیب ترین : دخترعمو با پسرعمو نرقصید دعوا شد شدیددد😂و یکی هم پسر یه خانمی که ۱۵ ساله بود اومد مجلس ...

وایی اونجایی که چک زد🤣تو عقد کنون فامیل شوهرم که تالار بود خواننده فیلم میگیره برای تبلیغ کار خودش بعد مدیر تالار میبینه باهاش دعوا میکنه خواننده وسط مجلس قهر کرد رفت🎀 بزور برش گردوندن

من اینو شنیدم و واقعی هست 

یه بنده خدایی می‌ره خواستگاری یه نفری بعد یه خونواده دیگ میرن نامزدی این دوتا رو بهم میزنن پسره رو بر میزنن برا دختر خودشون 

روز عقد که تو خونه دختر دومی هم بوده  مادر دختر اولی ببخشید پی پی می‌کنه تو پلاستیک می‌ره تو خونه پرت می‌کنه رو سر عروس دوماد و میاد بیرون 😐🤣🤣

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

عروسی پسر ، پسر عمو بابام بود (میدونم نسبت خیلی دور هست ولی چون رفت و آمد زیاد داشتیم دعوت بودیم و باید می رفتیم)

داماد به شدت مذهبی و سپاهی و اینا که اینقدر پسره خجالتی بود عمه و خاله هاش موقع کادو دادن باهاش روبوسی نکردن و دست ندادن در این حد 

بعد مامان بزرگ من که رفت کادو بده یه جوری کله یارو رو گرفته بود ماچ و تبریک و 😑

پسره عین لبو قرمز شده بود 🤣

یعنی من مرده بودم از خنده از این کار ضایع اینا بقران🤧🤣

مادر داماد هدایای سر عقد رو گرفت هیچ وقت پس نداد در حالی که یک ریال هم برای عروسی هزینه نکرده بودن و همه رو داماد از پس انداز خودش داده بود...

در نهایت دزد اومد خونشون و همه طلاهای خودش و داماد رو ک نداده بود برد.

#کلید_اسرار😂‍