2789
عنوان

چهره زشت

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 75 پست
ببخشید ولی بنظرم قد بلند برای آقا پوئنه ن خانم خانم هرچی ظریف تر ژزاب ترولی خب هرکس نظری داره دیگ

عزیزم معلومه ک برای خانوما هم پوئنه پس فکر میکنی چرا مدلا باید قدبلند باشن؟ اینهمه مدل معروف و نمیبینی ک چقدر اندام جذابی دارن ؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کسی که تورو به خاطر ظاهرت مسخره میکنه یه آدمه بی شعور و ناقصل العقله حالا دست خودته بخاطر یه سری آدم ...

خب میدونی اونایی ک قدشون کوتاه تره خیلی استایلشون نازه ولی برای قدمن بخام لباسی ک اونطو باشع بپوشم خیلییی کوتاه میشه 

..

والاچیزی ک تو تعریف کردی خوشگلی دیگهعکسم ک نمیدی، خب تحمل کن خودتو دیکه، ۱٠٠ سال اولش سخته

نیستم

میدونی صورتم انگار افتادس همه اینارو دارم ولی دیدی بعضیا صورتشون چقد شاده قشنگه ولی من نه بغلا لبم خط هست خیلی زشته بخدا

..

خیلی کوتاهم اصلا قدم خوب نیستبه این فکر افتادم حتی برم دارو مصرف کنم ایده‌آلم قد 171 یعنی قشنگ ده سا ...

والیبال بازی کن خیلی تاثیر دارع من خودم بیشترقدم برای والیباله البته ک ژنتیک هم هس 

..

موهام موج داره، ابروهام پرپشته، بینیم سر بالا و صافهخیلی از خودم بدم میاد، خیلی زشتمم😂😂😭😭

اونوقت من نصف سر کچل ، چشام لوچه ، لب ندارم ، بینیمو باید ی تریلی جابه جا کنه ولی حس میکنم خیلی خوشگلم

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی 

اونوقت من نصف سر کچل ، چشام لوچه ، لب ندارم ، بینیمو باید ی تریلی جابه جا کنه ولی حس میکنم خیلی خوشگ ...

ضد و نقیض صحبت میکنی، احساس خوبی ب خودت داشتی خودتو اینقدر با درصد تخریب بالا توصیف نمیکردی

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

عزیزم معلومه ک برای خانوما هم پوئنه پس فکر میکنی چرا مدلا باید قدبلند باشن؟ اینهمه مدل معروف و نمیبی ...

من نمی‌پسندم 

مدلام من بالاتر از ۷۵ ندیدم 

مدلای خیلی قد بلند لباس حتی لباسم تو تنشون مثل کارتن خواباس🤣