2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 42 پست
یعنی پسری که ازدواج کرده بعد طلاق گرفته یا زنش فوت شده نباید با مجرد ازدواج کنه

دلیل طلاقشو گفت خیانت 

بعد گفت فقط چت کرده از اونور من همه همکارام آقا هستن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به دلم نشست اصلا شرایط خوبی هم نداره خیلیم بی پوله

چند ماهی باهاش آشنا شو ببین اگه اخلاقش خوبه و اهل پیشرفت هست اوکی هست البته اگه به دلت نشسته

آقا هستم...که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار...

پسره دلش نمیخواد پیشرفت کنه؟ یعنی چی پروژه تو خونه ماهی ۱۰ تومن

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
منم همینارو بهش گفتم خیلی از این شاخه به اون شاخه پریده

شغل آقا پسره مگه میشه پروژه ای تو خونه؟؟ چرا کاری برای خودش دست و پانکرده تو این سن. شماهمون حداقل ده تومن که گفته حقوقشه درنظر بگیر. میتونی با حقوق ۱۰ تومن؟؟

یا فاطمه الزهرا (س) دعام کن مادر
پس خیلی غیرتیه

گفت نه غیرتی نیستم تازه خانوم قبلیش چادری و مومن بوده 

من قرتی و اهل آرایشم بعدم گفت مشکلی ندارم با اینکه با همکارای آقا صحبت کنی منم ۷۰۰ تا شماره خانوم تو گوشیم دارم😐

نه نه هرگز اینکارو نکن یکی اینکه خیلی غیرتیه و شماهم همکاراتون آقا هستن ممکنه نزاره کار کنی اصلا دوما ۳۷ ساله هنوز با حقوق ۱۰ تومن؟خب اینجوری بیشتر بار زندگی رو دوش توعه اینجوری دوست داری؟