2777
2789
عنوان

سه هفته‌ ای میشه ازش بی خبرم

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 63 پست
گر همه بد شوند دنیا به چه دل رحمی خوش شود !؟شاید منتظره یک پیام از سمت اینه

عزیزم طبیعت پسرا اینجوریه که ببینن یکی دوسش داره وابستشه پسش میزنن نه فقط خودم تجربش کردم اطرافم خیلی دخترارو ب چشم دیدم که چی میکشن از وابستگیشون اگه منتظره اون بیاد جلو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنگ بزن بهش بگو دلم برات تنگ شده

چی داری میگی 

حرف کسی اصلا برام مهم نیست و آرامشم رو بهم نمیریزم😀 هرکی هم توهین کنه و هی ریپلای کنه جواب نمیدم و نی نی یار رو صدا میکنم. کاربری هم دست دو نفره

وقتی تفاهم ندارین،  پس بهتره دنبال رابطه رو نگیری 

یه وابستگی ساده ست ــ به خودت زمان بده و پیگیرش نباش

در هیایوی زندگی دریافتم؛  چه بسیار دویدن ها،  که فقط پاهایم را از من گرفت،  در حالی که گویی ایستاده بودم،  چه بسیار غصه ها،  که فقط سپیدی موهایم شد،  در حالی که قصه ای کودکانه ای بیش نبود.  دریافتم کسی اگر بخواهد،  «میشود» و اگر نخواهد « نمیشود» 

زمان همه چیو درست میکنه من از تو هم بدتر بودم الان ۵۲ روزه نه دیدم نه صداشو شنیدم تموم کردیم میگفتم میمیرم و طاقت نمیارم اما میبینی ک الان زندم پس تو هم میتونی ک تو. ذهنت کم رنگش کنی فقط به هیچ عنوان سمتش نرو

حرف کسی اصلا برام مهم نیست و آرامشم رو بهم نمیریزم😀 هرکی هم توهین کنه و هی ریپلای کنه جواب نمیدم و نی نی یار رو صدا میکنم. کاربری هم دست دو نفره

زمان همه چیو درست میکنه من از تو هم بدتر بودم الان ۵۲ روزه نه دیدم نه صداشو شنیدم تموم کردیم میگفتم ...

اره سمتش نمیرم 

جنگ شد اون باید ی پیامی میداد بهم

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

وقتی تفاهم ندارین، پس بهتره دنبال رابطه رو نگیری یه وابستگی ساده ست ــ به خودت زمان بده و پیگیرش نب ...

تفاهم نداشتیم سر یه مساله ای ولی در کل خوب بودیم

شما آقا هستین؟ 

فکر میکنم نرم سمتش بهتره 

اره سمتش نمیرم جنگ شد اون باید ی پیامی میداد بهم

توقع نداشته باش. مگه برای من پیام داد؟  خودتو گول نزن 

بهترین کار ممکن

اره دقیقا راهش همینه. مثلا من  واقعا باورم نمیشه میگم واقعا این همه روز بدون اون تونستم؟  میدونم ک بازم میتونم 

بشین فکر کن ببین ارزش و لیاقت شمارو داره؟

اره تقریبا داشت اما خب مقصر آخرین بار هر دو بودیم اون باید جلو بیاد به نظرم چون‌ اون مرده 

خب تفاهم نداشتن توی بعضی موارد که طبیعیه ... خود مشاورا هم میگن بالای ۶۰ ، ۷۰ درصد تفاهم داشتین این ازدواج اوکیه 

ولی ... ببین سر چی تفاهم نداشتین ؟ خیلی موضوع مهمی بود ؟

و اینکه اون پسر واست خیلی خاص بود و یه همچین پسری با این شرایط یعنی دیگه پیدا نمیشه ؟ 

خاستگار من برام مثل فرشته ها بود از خوبی ولی یه مدت به هم خورد و من مطمئن بودم با هرکی ازدواج کنم دلم پیش اونه واسه همین بعد یکسال یه واسطه فرستادیم تا دوباره خاستگاری اوکی بشه و ادامه بدیم ... ببین اون واست چجوریه ؟ 

صرف دلتنگی نمیشه گفت حتما خوبه چون دلتنگی بعد از پایان رابطه یه چیز طبیعیه !!! 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...
اره دقیقا راهش همینه. مثلا من واقعا باورم نمیشه میگم واقعا این همه روز بدون اون تونستم؟ میدونم ک ب ...

حالا فکر کن میرفتی سمتش چی میشد؟همش میخواستی خودتو روانتو بدی دستش نابود کنه ولی الان؟ شاید سخت بود ولی حداقل داری ی نفس راحت میکشی

چرا کات کردین

شوهرم بود. تو تاپیکای خیلی قبلم هس