2777
2789
عنوان

معلم زبان

| مشاهده متن کامل بحث + 2358 بازدید | 34 پست
ماهم همینیم هر ترم پنج هفته طول میکشه شما تهرانی؟

یکی از شهرستانهای تهران

هفده جلسه با امتحان میان ترم و پایان ترم که میشه یک ماه و نیم

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معمولا سوالاتی میپرسن که سطحت مشخص شه یه دوره ttc هم باید بگذرونی دمو هم باید بدی مدرکت چیه

ببخشید خیلی باید روون حرف زد تا قبولت کنند؟

«من وقتی در باب گذشته ایران تامل می‌کنم، از این که ایرانی ها دنیا را به نام دین یا به نام آزادی به آتش نکشیده‌اند، از این که مردم سرزمین‌های فتح شده را قتل عام نکرده‌اند و دشمنان خود را گروه گروه به اسارت نبرده‌اند، از این که در روزگار قدیم یونانی های مطرود را پناه داده‌اند،ارامنه را در داخل خانه خویش پذیرفته‌اند،جهودان و پیامبران شان را از اسارت بابل نجات داده‌اند، از این که در قرن های گذشته جنگ صلیبی بر ضد دنیا راه نینداخته‌اند و محکمه تفتیش عقاید درست نکرده اند،از این که ماجرای سن بارتلمی نداشته‌اند و با گیوتین سر‌های مخالفان خود را درو نکرده‌اند، ازاین که جنگ گلادیاتورها و بازی های خونین با گاو‌های خشم آگین را وسیله تفریح نشمرده‌اند،از اینکه سرخ پوست ها را ریشه کن نکرده اند و بوئرها را به نابودی نکشانیده اند، از این که برای آزار مخالفان ماشین‌های شیطانی شکنجه اختراع نکرده اندو اگر هم برخی عقوبت‌های هولناک در بین مجازات‌های عهد ساسانیان بوده است، آن را همواره به چشم یک پدیده اهریمنی نگریسته‌اند و از این که روی هم رفته ایرانی‌ها به اندازه سایر اقوام کهنسال دنیا نقطه ضعف اخلاقی نشان نداده‌اند؛ احساس آرامش و غرور می‌کنم……و امید آنکه در آینده هم ایرانی مثل ایرانی گذشته ملامت ناپذیر بماند و از بین نرود.»
یکی از شهرستانهای تهران هفده جلسه با امتحان میان ترم و پایان ترم که میشه یک ماه و نیم

اهان ماهم شونزده جلسه 

تو شهرری 

د و جلسه برای امتحان میان ترم وفاینال 

یک جلسشم برای خانواده هاشون جلسه میزاریم بقیشم که تدریس

یعنی انقدری که بعضی ادما بیشعورن خود بیشعورم انقدر بیشعور   نیست.  
ببخشید خیلی باید روون حرف زد تا قبولت کنند؟

خبنه حیلی روون ولی باید بتونی تا حدی از پسش بر بیای

من مال پارسالوگفتم، شاید ازپارسال بیشترشده باشه!

ما هم این ترم شهریه هامون زیاد شده

قطعا حقوقها هم زیاد میشه

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
نههههههه😱😱😱😱 الان ما دیگه کمتر از ساعتی هشت تومن نداریم

اباندخت جان اگه ناراحت نمیشی میشه بدونم مدرکت چیه؟چه لولایی تدریس میکنی؟🙈🙈🙈

اهان ماهم شونزده جلسه  تو شهرری  د و جلسه برای امتحان میان ترم وفاینال  یک جلسشم ب ...

برای خانواده ؟!؟

چه جلسه ای؟؟؟

من سوپروایزرم عزیزم

اون موقع که درس میدادم مبتدی و متوسط رو درس میدادم

دوستان شما چرا برای تدریس ایلتس تلاش نمیکنید؟فکر کنم درامدش خوب باشه

«من وقتی در باب گذشته ایران تامل می‌کنم، از این که ایرانی ها دنیا را به نام دین یا به نام آزادی به آتش نکشیده‌اند، از این که مردم سرزمین‌های فتح شده را قتل عام نکرده‌اند و دشمنان خود را گروه گروه به اسارت نبرده‌اند، از این که در روزگار قدیم یونانی های مطرود را پناه داده‌اند،ارامنه را در داخل خانه خویش پذیرفته‌اند،جهودان و پیامبران شان را از اسارت بابل نجات داده‌اند، از این که در قرن های گذشته جنگ صلیبی بر ضد دنیا راه نینداخته‌اند و محکمه تفتیش عقاید درست نکرده اند،از این که ماجرای سن بارتلمی نداشته‌اند و با گیوتین سر‌های مخالفان خود را درو نکرده‌اند، ازاین که جنگ گلادیاتورها و بازی های خونین با گاو‌های خشم آگین را وسیله تفریح نشمرده‌اند،از اینکه سرخ پوست ها را ریشه کن نکرده اند و بوئرها را به نابودی نکشانیده اند، از این که برای آزار مخالفان ماشین‌های شیطانی شکنجه اختراع نکرده اندو اگر هم برخی عقوبت‌های هولناک در بین مجازات‌های عهد ساسانیان بوده است، آن را همواره به چشم یک پدیده اهریمنی نگریسته‌اند و از این که روی هم رفته ایرانی‌ها به اندازه سایر اقوام کهنسال دنیا نقطه ضعف اخلاقی نشان نداده‌اند؛ احساس آرامش و غرور می‌کنم……و امید آنکه در آینده هم ایرانی مثل ایرانی گذشته ملامت ناپذیر بماند و از بین نرود.»
اره اينو ميدونم قبلش كلاس ميزارن اما به من گفتن شنبه بيا چن تا سوال ميپرسيم اگه خوب بود اوكيه و خود ...

باهات انگلیسی صحبت میکنن ببینن چن مرده حلاجی همین.

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋
برای خانواده ؟!؟ چه جلسه ای؟؟؟

اره دیگه یک جلسه با خانواده ها در مورد مشکلا ت بچه هاشون نقاط ضعفو قوتشون و شیوه تدریسمون و برنامه های تو طول ترممون صحبت میکنیم