2777
2789
عنوان

بین این دوخاستگار برای دخترسی ساله😑 شمابودید کدوم انتخاب میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 7871 بازدید | 168 پست
وا 😑امثال شما توخونه ۱۰۰۰ متری هم کنارهرکی باشن اونجازندانه والله

اولی بهتره

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بتو چرا برخورد

چون واقعاطرزصحبتتون بی ادبانه هست

شهرما به شدت مهاجرپذیرهست به خاطرصنعتی بودن وبرخوردمردم شهرمون باافرادغریب خیلی خوب ومحترمانست

این چندوقت هم که اوضاع به همریخته بودوکلی مهمون ازتهران اومده بودن شهرمون خیلی برخوردمردم خوب بودوکلی احترام گذاشتن و در همه باغهارابازکردن برای مهمونای تهرانی

پس ادب وشعور ومرام به شهرستانی بودن وتهرانی بودن نیست دوست خوبم

یکم طرزفکرتون قدیمیه هنوز😘😘

حالا نصف تاپیک هی میگن تهران اینه تهران اونه. باشه بابا شما تهران شناس. فهمیدیم تهران خیلی فرق داره با شهرستانایی که همتون دو هفته پیش توو شرایط اضطراری پناه بردین بهشون و ردتونو بزنن اصل و نصب همتون از همون شهرستاناست. بعدشم تووی تهران خونه صد متربه بالا هم هست منتها برای قشر متوسط به بالاست و اونایی که تو خونه پنجاه شصت متری هستن قشر متوسط و پایینن. عموما کارمند و خرده بازاریها هستن

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

پس چرا وقتی مریض میشین تشریف میارید برای بهترین دکتر کف خیابون میخوابید منم نگفتم بفروش قابل قیاس نی ...

همون دکترهایی که داری میگی مردم میان برای درمان پیششون نود درصدشون شهرستانی و روستازاده ان. نود و نه درصد تهران نشینان هم مهاجرین شهرستانی هستن که اصالت همشون کورد و لر و تورک و خراسانی و گیلانی و مازنی هست. اصلا شما از هر ده نفر ساکن تهران بپرسی کجایی هستید نه نفر میگن اصالتشون یه شهرستان به قول شما گره گوری هست. اینو شاید بتونین به یه خارجی از همه جا بی خبر بگین که تهرانیا همشون اصیلن ولی به ما که دیگه نمیتونین همچین حرفی رو القا کنید . اینم بگم خودمون توی نارمک خونه پنجاه و خرده ای متری داریم و  توی شهرستان بزرگ خونه دویست و پنجاه متری و بی خبر نیستیم از اوضاع مملکت

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

چقدر بده که بلد نیستید بدون اینکه توهین کنید نظرات مختلف رو بشنوید و نظر خودتون رو بگید! 

تو خارج از تهران و بالاخص شهرستان ها قیمت ملک به نسبت پایین تره توان خرید مردم بالاتره و در نتیجه متراژ خونه ها بیشتر!

این دیگه توهین و تحقیر داره؟ 

#تحمل‍ شنیدن ارای مخالف رو داشته باشیم

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
طرف بازاریه ، درآمد همه اش قرار نیست خرج بشه که ، بخش عمده ایش توی کار هست

۱ درصد درامدش رو بده یه ماشین نسبتا بهتر نه پرشیا

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

وا این دیگه چه خونه ای هستش که کلا ۵۰ یا ۷۰ متره😑درکل اولی بهتر از دومیه اما خود دوستت در نهایت بای ...

تاپیک زدم از اولشم گفتم پیشمه و میخونه😑😑😑😑

من متاهلم چه تصمیمی براش بگیرم اخه 

عجب

تاپیک زدم از اولشم گفتم پیشمه و میخونه😑😑😑😑من متاهلم چه تصمیمی براش بگیرم اخه عجب

بلاخره چه تصمیمی گرفت

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند