2777
2789
عنوان

کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 27 پست

شاید باورت نشه همه رشته ها میتونه بره اگر غیر مجاز شد برای انسانی بره آموزش پرورش با ی مهر و امضا میتونه حتی تجربی ام بره من ی آدمای بی سوادی تو تجربی ریاضی دیدم که

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شاید باورت نشه همه رشته ها میتونه بره اگر غیر مجاز شد برای انسانی بره آموزش پرورش با ی مهر و امضا می ...

میگم برای رشته انسانی باید مطالعاتش ۱۵ و نیم بود شده ۱۴ ولی عربیش شده ۱۷ 

شاید باورت نشه همه رشته ها میتونه بره اگر غیر مجاز شد برای انسانی بره آموزش پرورش با ی مهر و امضا می ...

برای فنی باید ریاصیش میشد ۱۰ ونیم‌ک‌۱۰ و نیمه علومش باید میشد ۱۰ ک‌۸ ولی رو به رو به ی علومش نوشنه عدم تبصره در خرداد متوسط اول فقط منطور اینو نمیفهمم 

مطمئنی خودم تجربی زدم اون‌میخواد بره انسانی

نه اشتباه بزرگی کرده. راه رشته های نظری فرسایشی 

نمیگم بده. ولی باید با صبوری زمان صرف کنی 

ولی رشته های فنی زودتر وارد بازار میشی 

تازه زمان ما اینقدر رشته نبود. خوشبحال شما کلی رشته های جدید اومده فنی حرفه ای 

نه اشتباه بزرگی کرده. راه رشته های نظری فرسایشی نمیگم بده. ولی باید با صبوری زمان صرف کنی ولی رشته ه ...

میگم ببخشید دوستم مغزمو خورده  علومش ۸ هست ولی روبه روی علومش  نوشته عدم تبصره در خرداد متوسط اول یعنی چی