2777
2789

امروز با همه دوستام رفته بودیم بیرون برگشتنی باباشون اومد دنیالشونیه جوری دخترم دخترم میکردم واقعا دلم بابامو خواست با اینکه من خودم ماشین دارم ولی یه لحظه خواستم همون دختر کوچولوی بابام باشم برم بغلش هعی🖤🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم هیچوقت نمیان دنبالم با اینکه هردو زنده هستن..خودم میرم میام ارزش داره خودتو ناراحت کنی شبتو خراب ...

اخه بابای من همیشه میمومد دنبالم الان که فوت شده دلم خواستش یعنی رسما اشک تو چشام جمع شده بود

خدا پدرت بیامرزه. خیلی ها مثل خودت بودن. یکی اش من

مرسی خدا پدرشمارم بیامرزه

میدونم خیلی سعی کردم خودمو قوی نگه دارم ولی امروز یه دفعه که پدر دوستم بهش گفت دخترم اصلامن دیگه اینجا نبودم چشام پر اشک شد

من مامانم فوت کرده خودمم تک بچه ی مامانم بودم خیلی دوسش داشتم.  چند روز مادرشوهرم رفته بود مسافرت خواهر شوهرم که چهل و شش سالشه هی به مادرشوهرم میگفت خدا هیییچ خونه ای رو بدون مادر نکنه. یه جوری شدم. بعد برگشت ب منم گفت مگه نه فلانی، خدا هیچ خونه ای رو بی مادر نکنه

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
اخه بابای من همیشه میمومد دنبالم الان که فوت شده دلم خواستش یعنی رسما اشک تو چشام جمع شده بود

الهی بیا بغلم🤍🤍 میفهمم دلت تنگ میشه..آدم خاطرات قدیمی رو میخواد.. =) 

انشالله که روحشون تو بهشت باشن...و خدا رو شکر که خودت مستقلی از پس خودت بر میای جانم

من مامانم فوت کرده خودمم تک بچه ی مامانم بودم خیلی دوسش داشتم. چند روز مادرشوهرم رفته بود مسافرت خو ...

می خواستی بگی شعور داشتن از بی مادر نبودن واجب تره 

چقدر یه آدم باید نفهم و بی شعور باشه

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

من مامانم فوت کرده خودمم تک بچه ی مامانم بودم خیلی دوسش داشتم. چند روز مادرشوهرم رفته بود مسافرت خو ...

خدارحمتشون کنه

نمیدونن ما چی میکشیم بعضیا انگار خنجر میزنن به دل ادم  به خدا منم دلم میخواد بابام کنارم باشه نازم کنه ولی چیکار کنم من خیلی زود بابامو ازدست دادم 🖤