pppaaammmm مدیر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 2096 عنوان اینکارو بکنم یانه لطفا بیاید | مشاهده متن کامل بحث + 83 بازدید | 20 پست من ۲۵ سالمه مجردم ابروهام هم کم پشته هم افتادست دمشون .وکلن ابروی لیفت شده به صورتم خیلی میاد. بنظرتون الان بوتاکس کنم دم ابروهامو بره بالا.ممکنه بعد ۶ ماه افتادگی پلک بگیرم وپوستم بدتر شه؟ وچون ازدواج نکردم نگرانم پلکم بیفته .واز طرفی حالت ابروهام اگه بره بالا صورتم بازتر وزیباتر میشه چیکارکنم؟ 1404/04/04 | 14:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
golijan70 عضویت: 1404/01/16 تعداد پست: 527 یعنی بنظرت خودم برشون دارم؟ یا برم همونجا که فیبروز میکنن بگم بردارن بعد ببینم چطور میشه. ببخشید زیا ... اگر تا حالا برنداشتی برو ارایشگاه اول ابروی مدنظرتو بگو برات برداره
golijan70 عضویت: 1404/01/16 تعداد پست: 527 اگر تا حالا برنداشتی برو ارایشگاه اول ابروی مدنظرتو بگو برات برداره با توجه به چیزی گفتی اون مدل که میگی ابروی کوتاه میشه برای ادامه ابروت از مداد ابرو یا فیبروز استفاده کنی که کلا میشه هرجور دلت بخواد
golijan70 عضویت: 1404/01/16 تعداد پست: 527 بوتاکس الان زوده پوست صافی داره حیفه ابروهات دست نزده هست برو ارایشگاه تغییر میکنی
pppaaammmm مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 2096 اگر تا حالا برنداشتی برو ارایشگاه اول ابروی مدنظرتو بگو برات برداره عزیزم یکبار برداشتم اونم یکسال پیش دیگه خودم فقط ابروهام دمشون کوتاه کردم ولی برنداشتم که بگم مثل آرایشگر بلد باشم
pppaaammmm مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 2096 با توجه به چیزی گفتی اون مدل که میگی ابروی کوتاه میشه برای ادامه ابروت از مداد ابرو یا فیبروز استفاد ... واقعا میشه🥹 بنظرت از این حالت در میاد شیک میشه؟ چون من سر ابروهام اعتماد به نفس ندارم 🥲
golijan70 عضویت: 1404/01/16 تعداد پست: 527 واقعا میشه🥹 بنظرت از این حالت در میاد شیک میشه؟ چون من سر ابروهام اعتماد به نفس ندارم 🥲 اره بابا اخهاینجور که برداشتی خیلی طبیعیه بگو. حالت دار رو به بالا برداره