2777
2789
سی سانت خیلیه خیلی خیلینهایتش بیشت سانت

۱۰ سانتی بپوش میشه ۲۰

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قد خودتون چقدره؟

۱۵۹

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

۱۰ سانتی بپوش میشه ۲۰ البته من پاشنه بلند دوست ندارم مردم ۱۷۵ تا ۱۸۵ اینا خوبه ۱۹۰ دوست ندارم

نمیخوام مجبور باشم پاشنه بلند بپوشم تحمل ندارم😂

painting is real love سابق. چند ساله این سایت رو دارم ولی کاربری قبلیم از دست رفت.عاشق هنر و سیاه قلمم، رشتم ادبیات فارسیه اگه دانش آموزی و سوالی در این مورد داری میتونم بهت پاسخ بدم در حد توانم🦋💕 خداروشکر برای رشته ای که انتخاب کردم💙 اهل مطالعم اگه کتاب خوبی خوندین خوشحال میشم بهم معرفی کنید در هر زمینه ای💋 زندگی سرشار نقاط مثبته، پس سعی کنیم ببینیمشون، و چیزهایی هست که از عهده عوض کردن شون برنمیاییم، بهتره از جنگیدن برای تغییرشون دست برداریم🎀 هیچ چیز کامل نیست و نخواهد بود هر چه زودتر به این باور برسیم به نفع ماست

والا من با ۱۷۷ قد روم نمیشه ۱۰ سانتی بپوشم😭

چرا روت نمیشه بپوش حال کن ۱۰ سانتی هم نشد ۷ سانتی بپوش

نمیخوام مجبور باشم پاشنه بلند بپوشم تحمل ندارم😂

منم دوست ندارم ول خ خانوما میپوشن

چرا روت نمیشه بپوش حال کن ۱۰ سانتی هم نشد ۷ سانتی بپوش

خیلی دوس دارم خیلی شیکه و خانومانس ولی همه اطرافیانم همین الانشم مسخرم میکنن چه برسه به اینکه بلندترشم

دوستان اشتباه نکنید ! من فمنیست نیستم ؛ فمینیست مدافع حقوق برابر بین زن و مرده . من مرد ستیزم !

خیلی دوس دارم خیلی شیکه و خانومانس ولی همه اطرافیانم همین الانشم مسخرم میکنن چه برسه به اینکه بلندتر ...

قد بلندا با ی پیرهن و ی کفش پاشنه بلند حالا در حد ۳ ۵ یا ۷ سانت و موهای بلوند درست عین عروسک باربی میشن 

وزنت و کنترل کن