2777
2789
عنوان

سی‌گار

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😅

خب حرفم رو باور نمیکنی چی کار کنم عزیز دلم 

من شما رو از قدیم می‌شناسم و خیلی وقتا کامنتتون رو می‌دیدم و برام قابل احترامید 

فکر میکنم ستون هم بیشتره و مثل خواهر بزرگ منید 

نمی‌دونم چرا نسبت به من بی اعتمادید

حق دارید

سایت پر از کاربر مرده و من خودم بارها در معرض مزاحمتشون قرار گرفتم

و خدایی که به شدت کافیست 

حق دارم چون تاپیک های شما رو دیدم

سلام عزیزم.. من اولینباره باهاتون حرف میزنم

امروز داشتم بهتون فک میکردم یسوال شخصی دارم امامیترسم برنجی برام سواله. 

اگراجازع بدی بپرسم

افول انرژی زنانه شما میتونه تو خیلی چیزا باشه ولی پول قرض دادن به پسر دیگه قله ی این کوههتو کدخدایی مگه اخه به پسر پول قرض میدی؟ بانکیمگه تو؟ بانی هیئتی اخه مگه تو؟؟؟................................ .

سلام امر کنید منم اگر برنجم میگم

چرابرابقیه لباس وشیرخشک میگیری اما خودت مادرنشدی

فک کنم خودتون بودید یبارتعریف کزدید ی تایپیک

افول انرژی زنانه شما میتونه تو خیلی چیزا باشه ولی پول قرض دادن به پسر دیگه قله ی این کوههتو کدخدایی مگه اخه به پسر پول قرض میدی؟ بانکیمگه تو؟ بانی هیئتی اخه مگه تو؟؟؟................................ .

چرابرابقیه لباس وشیرخشک میگیری اما خودت مادرنشدیفک کنم خودتون بودید یبارتعریف کزدید ی تایپیک

چون بچه ها رو دوست دارم و برام گنج های خلقت هستن

ولی می‌دونم والد شدن چیزی فراتر از بچه دوستی هست

شیرخشک گرفتم چون توی داروخانه ها پیدا نمیشد و من از داروخانه نزدیکم پیدا کردم و خریدم 

این وظیفه انسانی ام بود

و لباس بچه دوست دارم چون گوگولی هستن و خودمو از لذت های اینجوری محروم نمیکنم

چون بچه ها رو دوست دارم و برام گنج های خلقت هستنولی می‌دونم والد شدن چیزی فراتر از بچه دوستی هستشیرخ ...

خب تصمیمگرفتی بچت نشه هیچوقت؟؟؟؟؟ من ی دختردارم وسالهاست توقلبم غوغاست وازایندش ک تک فرزنده  بشدت میترسم و مدام آشوبم و تو خودم میریزم ک وقت گذشت وبچه دار نشدم باز

همسرم موافق نیست.. 

آرامش ندارم 

خب تصمیمگرفتی بچت نشه هیچوقت؟؟؟؟؟ من ی دختردارم وسالهاست توقلبم غوغاست وازایندش ک تک فرزنده بشدت می ...

تصمیم گرفتیم بچه نداشته باشیم و از این بابت راضی هستیم

روی همین بچه که دارید و ارتباطات‌ و سلامت تن و جانش تمرکز کنید