عزیزم دبیرید؟چجوری ۱۶ میگیرید منطقه چندید؟رتبه تون چندا
منطقه ۱
نه اموزگارم گلم
فاقد رتبه ولی مزایای رتبه ۱ رو میدن بهمون
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله عزیزم ارشد روانشناسی بالینی ام.. فعلا ازدواج نکردیم بعد محرم عقد میکنیم
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
آها درسته عزیزم ببخشید چه منابعی خوندین قبول شدین؟سخت هستن منابعی که مطالعه کردین؟ چند ماه خوندین؟
من منابع اصلی خوندم فقط.. پارسال سه حیطه داشت ازمون عمومی اختصاصی تخصصی.. ک من تخصصی رو حذف کردم.. ۴ ماه بکوب خوندم.. اوایل ۶ ۷ ساعت.. ماه اخر ۱۲ ۱۳ ساعت.. در کل سخت بود و بشدت استرس زا.. مخصوصا مصاحبه تخصصیش
رتبم فعلا یک یعنی پایینتره، حکمم ۱۶ تومنه که بعد از کسر بیمه ۱۵ تومن می گیرم
معاومنمون ۲۴ سال سابقه داره و میگه حکمش ۲۶ تومن
خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدمها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشستهام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر میرسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
خوندم عزیزم عالی بود عالی هر چی بگم کمه اسکرین گرفتم من همش میگم ازدواجم دیر شده ۲۵ سالمه ولی ...
منم ۷۸ ام اتفاقا عزیزم.. سعی کن فعلا درس بخونی و استخدام شی گلم.. اصلا دیر نیس برا ازدواج.. من با اینکه قراره تابستون ازدواج کنم گاهی میگم خیلی زوده هنوز
شما چند ماه مطالعه داشتین ؟ ماده ۲۸ بودین؟ تو یه ماه میشه قبول شد؟
عزیزم بستگی به خوندنت داره.. بذارین درصدامم بفرستم..
من از لحاظ ذهنی خوبم
حتی راهنمایی دبیرستانو تیزهوشان خوندم..
میخام بگم ینی باید خیلی خوند.. هفت خانیه برا خودش..
با این درصدامم لب مرز بودم بعد مصاحبه..
من تخصصی کلا نخوندم با تاریخ تمدن