2821
2789
کرج هستم موقع نماز صدای هلیکوپتر می امد

هلیکوپترهای خودمونه 😒

موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عه سمت دلاوران احتمالا ،به خیر بگذره 🙏

بله 😔

اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدتهاست بدون استفاده دركمدهايشان آويخته شده راندارندبعدازآنها توقع داريم باورهای غلطی راکه قرن هاست درذهنشان زنجيرشده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشرميتواندسر خود را بگذارد و آرام بخوابد گاندی 📌

منم سمت رضا شهر شنیدم این صداهارو

قشنگ وقتی صدای پدافند میومد آسمون قرمز میشد 

اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدتهاست بدون استفاده دركمدهايشان آويخته شده راندارندبعدازآنها توقع داريم باورهای غلطی راکه قرن هاست درذهنشان زنجيرشده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشرميتواندسر خود را بگذارد و آرام بخوابد گاندی 📌

بعد از صدا ها بوی سوختگی و باروت هم بود نتونستم تشحیص بدم و جیزی ندیدم ب هیجی هم دسترسی نداریم مطلع ...

شاید پشت کوهها دارن جوج میزنن 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

کرج هستم موقع نماز صدای هلیکوپتر می امد

کرج امروز طوفان شدید بود 

خیالاتی شدی 

منم کرجم صدایی نشنیدیم اصلا 

لطفاً جو متشنج نکنید 

موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز