2777
2789
الان تمام هم و غمت دونستن همين موضوعه 

نه اینم به مشکلاتم اضافه شد اخه دم عیدی تو این مشکلات مالی هدیه واسه مامانم ک خیلی برام عزیزه

وقتی که بمیرم هرچندم محکم بغلم کنین حس نمیکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای شما متاهل ها روز خوبیه

ولی برای ما مجردا، تو محل کار اقایونی که از لحاظ شعور و ادب سطح پایینی دارن، تو خنده و شوخی یه حرفی میزنن و ادم شرمش میشه

البته جرات ندارن به من بگن

ولی مثلا یکی به خانم مجردی میگی روزتون مبارک، طرف برمیگرده میگه روز اینا نیست که، روز دختر روزشونه

بعد اون یکی در نهایت بیشعوری مثلا در گوشش، جوری هم که بقیه بشنون میگه، مگه تو میدونی، شایدم روزش باشه

حالا چندساله که این چیزا رو بچه ها تو اداره برام تعریف کردن، خیلی معذب تر از قبل شدم

خدایا عاقبت همه ما را ختم به خیر بفرما. "الهی آمین یا رب العالمین"
برای شما متاهل ها روز خوبیه ولی برای ما مجردا، تو محل کار اقایونی که از لحاظ شعور و ادب سطح پایینی ...

چه بیشعورن اه...من شوهرم این ماهی اینقد قسط و بدبحتی داریم ۳روز دیگه واسه تولدمم نمیتونه چیزی بخره

یرو خداتو شکر کن که دوتا نمیخری میا که باید دوتا بخریم

تا دوسال پیش خواهرشوهر بزرگم همیشه سره روز مادر توقع داش براش یه چی بخرم هرچی ک واسه مامانم میخرم همش ادعا منیکرد جای مادرشوهرمه بعد جاهایی ک به ضررش بود دیگه جای مادرشوهرم نبود منم بهش گفتم چطور تو توقع داری تو روز مادر جای مادرشوهرم باشی چون حق مادری داری چرا تو مرگ پدرم بعد چهل یه روسری نگرفتی منو از عزادربیاری یا یه عید تو نامزدیم برام یه روسری نیوردی البته رو شوخی شوخی حرفمو زدم از اون روز به بعد دیگه دهنش بسته شد

چه بیشعورن اه...من شوهرم این ماهی اینقد قسط و بدبحتی داریم ۳روز دیگه واسه تولدمم نمیتونه چیزی بخره

عزیزم

مهم علاقه و عشق و محبت بینتونه

انشالله به زودی مشکل مالیتون حل میشه و این بهترین کادو میشه براتون

یه روز تولدمون فرق داره😍

تولدتون پیشاپیش مبارک😍

خدایا عاقبت همه ما را ختم به خیر بفرما. "الهی آمین یا رب العالمین"
عزیزم مهم علاقه و عشق و محبت بینتونه انشالله به زودی مشکل مالیتون حل میشه و این بهترین کادو میشه ب ...

مرسی عشقم فدات بگردم😘😍

چرا خدا از ني ني يار نگذره حتما تا حالا نديدنت و الا الان تو فضا بودي😂😂😂😂😂

هیچی فقط تو تاپیک ۲۲بهمن خانوم کوچولو بودم درموردآرمانهای امام ،فقط ی حرف کوچولو زدم سریع قط دسترسی ،دوباره اومدم😁😁

برو از ی جا اقساط بردار .منم ی جایی رو میشناسم کلا اقساط میده ولی خوب قیمتاش فضایی .همچین روزایی میر ...

مرسی از راهنماییت حتما همینکار میکنم اخه یه سینی سه تیکه مامانم خوشش اومده بود همونو میگیرم