2777
2789
عنوان

هزینه به اجرا گذاشتن مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 34 پست
ببخشید من تو مرحله اشنایی واس ازدواج با دختر خانومماز نظر زیبایی چون قراره زنم بشه اون دخترو خوشگل ت ...

وااای چه حرفایی میزنینا ، اینا همش به شخصیت طرف تون بستگی داره و هر چقدر هم شما رفتار عاشقانه داشته باشید و احساسی رفتار کنید هم شما بعد یه مدت خسته میشید و هم خانم دادش در میاد بعد یه مدت ، قرار نیس حرفای احساسی جای پول و خرج کردن رو بگیره ، هر چیزی سرجاش خوبه ، رویایی فکر نکنین یهو دیدین نشد !! منم همسرم بسیار صبورن و از خودگذشتگی دارن اما جایی که پول لازمه ، اقا پول میخوام تا کی صبر کنمو منتظر باشمو حسرت بخورم ؟! 

ای بابا. خواستی برگرذی؟ خانوادش‌چی میگن؟

من کینه گرفتم چند بار خواست بیاد گفتم نمیام

خانواده ش هم همش تهمت های شوهرم رو تکرار میکنن و یکبار خواستن بیان دنبالم مادرش نذاشته بود

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقد سخته خدا کمکتون کنه

ممننون

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
ببخشید من تو مرحله اشنایی واس ازدواج با دختر خانومماز نظر زیبایی چون قراره زنم بشه اون دخترو خوشگل ت ...

واقعا بستگی به دختر داره

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن