2777
2789

اول از همه همه آدمای اطراف به شخمتون باشه 

هیچ انتظاری ازشون نداشته باشید و در مقابل هم هیچ‌کاری نکنید واسشون مگر اینکه درخواست کنند 

دوم اینکه روی  اعتماد یه نفس و عزت نفستون کار کنید ینی چی ؟؟ینی ظاهرتون و رفتارتون جوری باشه که طرف بگه این از خودش راضیه و اعتماد به نفسش بالاس نمیتونیم تخریبش کنیم حتی اگر تظاهری باشه

سوم اینکه اهل توضیح زیاد نباشید مگر‌اینکه طرف دچار سوتفاهم شده که حتما بتید روشنش کنید 

چهارم اینکه حتی اگر میدونید کسی پشت سرتون حرف زده اصلااا به روش نیارید حتی احترامش بزارید ولی تو یه موقعیت نیشتو بزن بهش جوری که خودت اذیت نشی . 

آبجی جوابمو نمیده 

کم محل میکنه حس میکنم 

بهش زنگ بزنم باز ؟ پیام بدم ؟ طاقت ندارم به قرآن 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم اخه چتون شده

هیچیمون نشده 😭😭 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
ولش کن یه بار زنگ بزن یا اگر زدی دیگ نزن خودش به مرور مشخص میشه چشه .

آبجی جواب داد الهی قربونت بشم 

😭😭