2821
2789
عنوان

من یک مردم

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 26 پست
اگه به خودت میرسی و از خوت یجورایی مراقبت میکنی و خودتو دوست داری پس مشکلی نیست🎀

آره

مرتب بودن تمیز بودن و شیک بودن

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تو مرد نیستی 

تو از اون دسته ای اول آرایشگاه سرتری که تمام دغدغشون مهمونیشونه و وقت تلاششون رو میارن پای این کارا 

تو آینده ی خیلی موفقی خواهی داشت و این از همه چیز مهم تره

۲ سال خوانده خاموش بودم 🙂 گفتم بگمدیگه همین 😂 تاریخ تولدمم  الکیه جدی نگیرید 😃

همین که انقد با گارد گرفتن جواب دادی خودش گویای همه چیزه

هر جور دوست داری فکر کن 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
تو مرد نیستی تو از اون دسته ای اول آرایشگاه سرتری که تمام دغدغشون مهمونیشونه و وقت تلاششون رو میارن ...

الان با حسرت راجع به زندگی همدیگه صحبت می کنن 

حس منفی می گیره 

رقابت بر سر پوچی

الان با حسرت راجع به زندگی همدیگه صحبت می کنن حس منفی می گیره رقابت بر سر پوچی

تو به ادامه ی درست برس وقتی یه چیزی شدی راحت برو آرایشگاه ... هرجا 

۲ سال خوانده خاموش بودم 🙂 گفتم بگمدیگه همین 😂 تاریخ تولدمم  الکیه جدی نگیرید 😃

همین که انقد با گارد گرفتن جواب دادی خودش گویای همه چیزه

ببخشید ولی حرف تون اصلا قبول ندارم

من شوهرم با آرایش مشکلی نداره ولی من خودم دوست ندارم فقط در حد مرتب بودن 

از عمل جراحی و ژل متنفرم   اگ بخوام چیزی ک نیستم باشم حس خیلی بدی دارم انگار خودم نیستم دارم ادا در میارم

خود واقعیم سادگی دوست داره

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

ببخشید ولی حرف تون اصلا قبول ندارممن شوهرم با آرایش مشکلی نداره ولی من خودم دوست ندارم فقط در حد مرت ...

عزیزم مطمئنم شما مثل گل زیبایی 

اما من روی حرفم با این خانم و طرز صحبتش بود 

امثال ایشون رو من زیاد دیدم 

اگه این موضوع اذیتش نمی‌کرد در حد تاپیک زدن جلو نمیرفت

عزیزم مطمئنم شما مثل گل زیبایی اما من روی حرفم با این خانم و طرز صحبتش بود امثال ایشون رو من زیاد دی ...

ممنون مرسی

فکر کنم سنش کم  فکر میکنه چون مث بقیه خانم ها آرایش نداره یا دغدغه دخترونه نداره غیر عادی خواستم بگم خیلی ها هستن این مسائل براشون مهم نیست

ممنون مرسیفکر کنم سنش کم فکر میکنه چون مث بقیه خانم ها آرایش نداره یا دغدغه دخترونه نداره غیر عادی ...

آره احتمال هست 

یا که آخر تاپیک نوشته با همچین زنایی بهش خیانت شده احتمال داره ازشون به دل گرفته باشه 

آره احتمال هست یا که آخر تاپیک نوشته با همچین زنایی بهش خیانت شده احتمال داره ازشون به دل گرفته باشه

اره خوب ... شاید 

عزیزم مطمئنم شما مثل گل زیبایی اما من روی حرفم با این خانم و طرز صحبتش بود امثال ایشون رو من زیاد دی ...

اره مثل تو که بوی جوراب خواهرت رو نتونستی با خودش حل کنی و اومدی تو تاپیک من نظر دهی می کنی 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز