2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 96 بازدید | 22 پست
الان با هزینه کلینیک شده 90 تومنمن احتمالا تا آخره امسال پیشش عمل کنمدکتر اسدلله مهدوی هم خیلی خوشم ...

اره دیگ ۷۵ هزینه دکتر و ۱۵ کلینک ک میشه همون ۹۰

آره زودتر برو منم پولم جور بشه میرم 

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دیگ ۷۵ هزینه دکتر و ۱۵ کلینک ک میشه همون ۹۰آره زودتر برو منم پولم جور بشه میرم

والا دیشب به بابام گفتم گفت حالا بعدا راجبش فکر میکنیم🥴😂

دیگه تا آخره امسال باید راضی بشن

شما هم وام میگیری برای عمل؟

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

والا دیشب به بابام گفتم گفت حالا بعدا راجبش فکر میکنیم🥴😂دیگه تا آخره امسال باید راضی بشنشما هم وام ...

اره بابا منم با هزار تا بدبختی میخام عمل کنم 🤣 خودت ی سر کار چیزی میتونی بری برو کمک خرج بشو 

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻
اره بابا منم با هزار تا بدبختی میخام عمل کنم 🤣 خودت ی سر کار چیزی میتونی بری برو کمک خرج بشو

خب خداروشکر پس تنها نیستم🤣

آره دارم ناخن یاد میگیرم که بتونم وام فنی حرفه ای بگیرم با مدرکش

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

خب خداروشکر پس تنها نیستم🤣آره دارم ناخن یاد میگیرم که بتونم وام فنی حرفه ای بگیرم با مدرکش

اره بابا منم دو قرون قرون دارم میزارم با بدبختی 

خوب میکنی سریع جفت و جور کن سر کار برو مستقل شو بتونی ب ی جایی برسی

اره بابا منم دو قرون قرون دارم میزارم با بدبختی خوب میکنی سریع جفت و جور کن سر کار برو مستقل شو بتون ...

شرایط یجوریه 100 تومن پولی نیست اصلا هیچکاریش نمیشه کرد ولی جور کردنش بدجور سخته

شرایط یجوریه 100 تومن پولی نیست اصلا هیچکاریش نمیشه کرد ولی جور کردنش بدجور سخته

آره واقعا🚶🏼‍♀️ بی پولی چ سخته