2777
2789
عنوان

خوشکلاسیون😄😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 107 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شنبه وقت میکرونیدلینگ گرفتم شنبه اخر سال هم وقت ابرو و دیگر هیچ😁

نمنه؟🤣🤣🤣

مخلوقات عجیبی هستیم..برای گناهان خودمان وکیل هستیم و برای اشتباه دیگران قاضی..😑😑
عکس بزار تا بگیم چه رنگی بهت میاد😉😉😉😉😉😉

😂😂😂مطمعنن بعدشم باید بحذفم کاربریمو😭همه چی زندگیمو گفتم 😐😲 شناخته میشم میرن به بابام میگن😆

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

منم رنگ قهوه ای تیره میزارم کاشت بدم میاد ناخنا بلنده فقط ی لاک زرد میخام بزنم😅😅

😂😂😂منم کاشت میترسم برا اولین بار میخام دلو بزنم به دریا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

فعلا که موهامو کوتاه در حد پسرونه زدم و نمیشه روشون ایده پیاده کنم.😂 درمورد بقیه چیزا هم نظری ندار ...

پسرونه قشنگه😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست داشتم موهام رو آمبره كنم و ابروهامو ميكروبليدينگ اما به علت بارداري منصرف شدم  شايد ناخن ...

آمبره هم مگه تو بارداری ضرر داره؟به ریشه مو که نمیرسه

من نمیدونم چرا زن ها فکر میکنند همه ی مردا بی احساسن،اصلا هم اینطور نیست،مردا کلی هم احساس دارند!                                                                                                                                                                                                                  احساس خستگی،احساس تشنگی،احساس گشنه گی،احساس رییس بودن،والا این همه احساس،خانوما ناشکر نباشید😆😂

من لایت شکلاتی یا یه رنگ دیگه رو موهای مشکیم میذارم.😍😍 اولین بارمه خداکنه خوشکل شه😊 

ابرو و اصلاحم آخر اسفند دیگه

هر چه دلم خواست ، ن آن میشود،💚💚💚 هر چه خدا خواست همان میشود💜💜💜💙