2777
2789
عنوان

خیلی مواظب باشید بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 18 پست
هرجور صلاح میدنید فقط شمارو نگفتم مهم نیستی شما .

اتفاقا نظر متخصصانه ی شما اصلا مهم نیست!

منم جوابتو دادم که اگه کسی که در شرفه ازدواجه شاید سنش کم باشه ولی عاشق شده باشن یه وقت گول پیام شما رو نخوره!

حرف خودتم با خودت تناقض داره! اول میگی ازدولج سنتی بده بعد میگی زود ازدواج نکنین؟ یکی تو سن کم عاشق شده ازدواج نکنه و بزاره سنش بره بالا که با یکی زادواج کنه که قبلا یکی دیگ رو دوست داشته ب قول خودت و زوری ازدواج کرده؟ الان جامعه سن بلوغ فکری و جنسی اومده پایین اکثرا توی سنای کم دیگ عاشق میشن!

اتفاقا نظر متخصصانه ی شما اصلا مهم نیست!منم جوابتو دادم که اگه کسی که در شرفه ازدواجه شاید سنش کم با ...

این یک تجربه بود . به  ول دوستان چرا از سن پایین بره زیر فشار زندگی سن پایین همون زیر 25 ساله . درضمن کسی دست شما نبسته . بسلامت . اینجا هرکی بخاد میتونه نظرشو بگه اگه جنبشو ندارید رد بشید از این تاپیک 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این یک تجربه بود . به ول دوستان چرا از سن پایین بره زیر فشار زندگی سن پایین همون زیر 25 ساله . درضم ...

دوستای من تقریبا پنجاه درصدشون تو سن پایین ازدواج کردن مثلا۱۹-۲۰-۲۱ 

و من زندگیاشونو میبینم باهم خوبن خوشن همو دوست دارن 

مهم اینه چه جوری ازاواج کرده باشی با عشق و عاقلانه یا عجله و ازرو هوس

دوستای من تقریبا پنجاه درصدشون تو سن پایین ازدواج کردن مثلا۱۹-۲۰-۲۱ و من زندگیاشونو میبینم باهم خوبن ...

چی بگم منکه ددعوا ندارم باهاتون . هرکسی طبق تجربش میگه . شایذ شما هم عاشق شدی . من نشدم نمیتونم نظرمو بگم . خیلی از ازدواج میترسم . تنهای رو دوست دارم عادت کردم .شما خوشبخت بشی