2777
2789
عنوان

کنکور ارشد

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 37 پست
من علاقه دارم و هدفنخونم چیکار کنم؟نگاه کنی هیچ رشته ای اینجا اینده ندارهپزشکیو پیرا فقط ک اونام بیچ ...

حداقل پلیمر یا نانو بخونید سمت تجزیه ، الی، معدنی اینا نرید اصلا.

تو هر سنی که هستید، حواستون باشه اواخرتون نخوره به اوایل دیگران. یه چیزایی برای اون بنده خدا ها تازگی داره که شما خیلی وقت پیش بوسیدید گذاشتید کنار

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من علاقه دارم و هدفنخونم چیکار کنم؟نگاه کنی هیچ رشته ای اینجا اینده ندارهپزشکیو پیرا فقط ک اونام بیچ ...

کنارش به عمری که میذارید واسش توجه داشته باشید. من خودم سال ۹۳ ارشدم تموم شد مهندسی شیمی گرایش فرایند خوندم.

تو هر سنی که هستید، حواستون باشه اواخرتون نخوره به اوایل دیگران. یه چیزایی برای اون بنده خدا ها تازگی داره که شما خیلی وقت پیش بوسیدید گذاشتید کنار

من علاقم ب تجزیه ست الیو ک همه میگن بازارکارش خوبه حتی ایرانم

اوووووه. چی بگم دیگه. دست گذاشتی رو عذاب اورترین. حالا خوبه علاقه داری

کنارش به عمری که میذارید واسش توجه داشته باشید. من خودم سال ۹۳ ارشدم تموم شد مهندسی شیمی گرایش فراین ...

من شاید مثل شما چتد سال بعد پشیمون بشم

اما الان راه درستو این میبینم

من ادممای موفق توو رشتم دیدم شاید منم موفق شدم کسی چه میدونه از الان بشینم بگم این اینده نداره اون ندارخ علنا باید خونه بشین بشم یا کاری ک علاقه ندارم ادامه بدم 

ممنون از توصیه هاتون موفق باشید🩵

من شاید مثل شما چتد سال بعد پشیمون بشماما الان راه درستو این میبینم من ادممای موفق توو رشتم دیدم شا ...

من اصلا واسه این نگفتم که این رشته آینده داره یا نداره

میگم ارشد خوندن یه حالت ناپایدار هستش یا باید نخونی یا خوندی دکترا هم بخونی. 

یه سرچ هم در مورد اون رشته ها که گفتم انجام بدید ضرر نمیکنید.

حداقلش اگه روزی بخواید مهاجرت کنید راحتتر میتونید برید

آرزوی بهترین ها رو واستون دارم. موفق باشید☘️