2777
2789

فرض کنید به دوست خیلی صمیمی داشتین 

که 15 سال باهاش دوست بودین

جوری که هرروز خدا از هم و حال هم خبر داشتین

از خیلی چیزای هم ...غم ها ...رازها و.‌‌..هم خبر داشتین

درست مثل یک خواهر و حتی گاهی خیلی خیلی نزدیک تر از یک خواهر ....

و تمام این 15,سال رو دوستتون خونه ای توسط زندگی میکرد و شما رفت و آمد داشتین  به شما گفته بود مستاجرم ولی الان فهمیده بودیم خونه مال خودش بنام خودش 

واقعا چه حسی بهتون دست می‌داد بعد این ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم من به خاطر این مورد رابطه کم نمیکردم 

واقعا ربطی نداره

الان طرف از خواهر و خونواده خودشم یه چیزایی مخفی میکنه دوست هرچیم باشه باز غریبس

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

دو رو هستش شما صمیمی بودی اون نبوده

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 

چیز خاصیم نیست 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

شاید صلاح ندیده این موضوع رو مطرح کنه . خیانت که نکرده . شما ازش یاد بگیر و دلیلشو بپرس . بگو من اگه میدونستم خونه مال خودته خوشحال میشدم . فکر کردی چشمم شوره یا چی که بمن نگفتی . بذار دلیلشو خودش بگه

کاربری دست سه نفره ، لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید