2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 33 پست
واقعا واسه امروز دیگه مغزم کشش اییینهمهههه تاپیک مضخرف و نداره بسسسههههه دیگهههههههه

وای امروز سایت خیلی عجیبههه😂هر دقیقه یه تاپیک سم

اون از تاپیک اول صبح که طرف از سایه سر و این چیزا میگفت

اینم از این😭

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

چرا باید هر ماه یکی بیاد و شما رد کنی 🌚

من نمی کنم مامان و بابام میکنن باید برم جون به لب شدم

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سنت کمه

عزیزم دیگه توان این همه استرس ندارم همه کارا هم افتاده رو دوش من برم خونه خودمم همین هس

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

وای امروز سایت خیلی عجیبههه😂هر دقیقه یه تاپیک سماون از تاپیک اول صبح که طرف از سایه سر و این چیزا م ...

کاش نت زودتر وصل شه خلاص شیم از این سایت بابا اه

فقط 31 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا واسه امروز دیگه مغزم کشش اییینهمهههه تاپیک مضخرف و نداره بسسسههههه دیگهههههههه

کلی اتفاق افتاده شاید بد نوشتم

الان میخوام شوهر کنم ولی مشکل اینجاس هر کی میاد مامان و بابام ردش می کنن سنش کمه

کاش نت زودتر وصل شه خلاص شیم از این سایت بابا اه

اره واقعا هیچ‌جا وصل نیست مجبوری باید بیام سم و اسید بخونیم😐

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

وای امروز سایت خیلی عجیبههه😂هر دقیقه یه تاپیک سماون از تاپیک اول صبح که طرف از سایه سر و این چیزا م ...

می خوام شوهر کنم مامان و بابام رد می کنن

کلی اتفاق افتاده شاید بد نوشتمالان میخوام شوهر کنم ولی مشکل اینجاس هر کی میاد مامان و بابام ردش می ک ...

خودت یکی و پیدا کن منظورم اینه طرف سنتی پا پیش نذاره بهش یگو سفت وایسا تا قبول کنن

فقط 31 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
می خوام شوهر کنم مامان و بابام رد می کنن

خب باید با خودشون حرف بزنی نه تاپیک بزنی که😭

اره واقعا هیچ‌جا وصل نیست مجبوری باید بیام سم و اسید بخونیم😐

دوس نداری سم و اسید بخونی چرا نشستی غیبت می کنی گلم چرت و پرت گفتن گناه نیس اما غیبت گناه کبیره اس

خودت یکی و پیدا کن منظورم اینه طرف سنتی پا پیش نذاره بهش یگو سفت وایسا تا قبول کنن

اگه بفهمن که زنده ام نمیذارن

خب باید با خودشون حرف بزنی نه تاپیک بزنی که😭

مشکل اینه نمی تونم حرف بزنم

دوس نداری سم و اسید بخونی چرا نشستی غیبت می کنی گلم چرت و پرت گفتن گناه نیس اما غیبت گناه کبیره اس

بیا اینم یه سم دیگه😂😂

خب سنی نداری ۱۸ خیلی زوده

اما کارنامه میدن کنکور حرف مردم رد دادم دیگه