2789
عنوان

فقط متاهلا

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 18 پست
وای خدایا خوبه گفتم چرت و پرت نگیدبابا میخوام ازکسایی که تجربه دارن بورسم چتونه شما

آدم عاقل چرت و پرت تو ذهن شما 

من حرف بدی نزدم جواب بده بدی 

سایت پر از مردا و بچه مدرسه ایی دلت میخواد خانما رخت خواب خونه شود پهن کنند وسط سایت 

ریپلای نکن از ادبت خوشم نیومد

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

ببین اول از همه هرچی ترسو استرسه بریز دوربترسی واقعا خیلی اذیت میشیشل کن کااامل بدنت آزادو راحت باشه ...

اره وقتی میخوای اماجان کنی لعنتی همون شل کردنه یکم مشکله مغز ادم نمیزاره میگه الان چه اتفاق شاقی میفته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آدم عاقل چرت و پرت تو ذهن شما من حرف بدی نزدم جواب بده بدی سایت پر از مردا و بچه مدرسه ایی دلت میخوا ...

میدونم شما چی میگی من واقعا نیازداشتم از چندتا خانم که تجربه داشتن بپرسم و خیالم راحت شه مرد و بچه مدرسه ای دلیلی نداره بیان اگرم میان تقصیر من نیست سوالم که اسیبی نرسوند به بقیه میتونن بی تفاوت رد شن.

اره وقتی میخوای اماجان کنی لعنتی همون شل کردنه یکم مشکله مغز ادم نمیزاره میگه الان چه اتفاق شاقی میف ...

قبلش پروپرانول بخور قرصه کمک میکنه استرست کمتر بشه

فقطم به وجه خوبش فکر کن نه فقط دردو سوزشش. اصل کاری همسرته باید حسابی آمادت کنه و نذاره استرس بگیری.

سنگ قبر در صورتی ۱۰۰ میلیون می ارزه ؛ که جوابای سوالات شب اول قبرو پشتش نوشته باشن .