2777
2789
عنوان

آدم و حوا

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 24 پست

خدا قبلش مقام حضرت محمد رو گویا نشون آدم میده و آدم تو دلش ب حضرت محمد حسرت میخوره و شیطان میره از این طریق گول آدم میزنه ک اگه این میوه رو بخوری ب همچین مقامی میرسی و برا حرفش ب خدا قسم دروغ میخوره 

بخاطر همین قسم آدم باور میکنه ومیخوره و نزول پیدا میکنه ب زمین  

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تورات نخوندم ولی لیلیت واقعا وجود داره وهمین الان داده انسان هارو گمراه میکنه

خب منظورم اینه منبعت کجاست ، من لیلیث رو در موردش از تورات شنیدم

اگر سوالی دارید و پیشنهاد دوستی میدید ، داخل یکی از پست هام بگید تا پیشنهادتون رو قبول کنم 

چون وسوسه تو زات ادمه و شیطان هم راه ورود به دلا رو خوب بلده. 

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

رابطه‌ جنسی ن س ی و اولین زن لیلیت بوده بعد حوا

نسی چیه؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

خدا قبلش مقام حضرت محمد رو گویا نشون آدم میده و آدم تو دلش ب حضرت محمد حسرت میخوره و شیطان میره از ا ...

همون شک و عدم اعتماد به خدا و حسادت و غرور بود علتس

خداااااااا 💔

تفسیر بقره از تفسیر نمونه رو بخون . خیلی تفسیر بقره قشنگه. خدا  اونا رو برای زندگی رو زمین‌خلق کرده بود. یه مدت برنامه هدایتی و آموزشی گذاشته براشون توی اون بهشت. احتمالا یه منطقه رو کره زمین بوده . میخواسته بفهمن که گول شیطان رو نباید بخورن . به خدا فقط باید اعتماد کنن. که بعد از احاظ مقامی نزول میکنن ....... تماما جز برنامه شون بوده . کاملش و بخون خیلی قشنگه .