2777
2789
عنوان

به نیت ظهور سهم شما 1 صلوات 💚

39 بازدید | 5 پست

🍃اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ 🍃

و إن‌شاءالله بزودی میاد اون روزی که
صبحمون رو قبل از هر خبر دیگه‌ای
با خبر طنین انداز شدن
ندای ألا یا أهل العالم
شروع می‌کنیم…🥹

#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرج‍🌺

#اندکی-صبرفرج-نزدیک-اس‍ت

ان شاء الله 

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

من از دیشب که حرف آتش بس و صلح شنیدم افسردگی گرفتم.  انگار قراره همیشه ظلم باقی بمونه. دل خوش بودم که بالاخره ستمدیده ها می تونند شر ظالم ها رو از سر دنیا رفع کنند دلم شاد بود به اینکه شاید امام زمان بیاد و انتظارها به سر برسه 

ما موندیم و انتظار و انتظار 

الهم عجل لولیک الفرج

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از دیشب که حرف آتش بس و صلح شنیدم افسردگی گرفتم. انگار قراره همیشه ظلم باقی بمونه. دل خوش بودم ک ...

دقیقاً اصلاً حالم خوب نیست. 

امان از جهل 

صحبت ها رو ببین همه نگران معشیت هستن 

کمتر کسی دغدغه ی ظهور داره. 

نمیدونن این دنیا دیگه رنگ ارامش نمیبینه تا ظهور

یه کم دیگه تحمل کنن ان شاء الله به ظهور میرسیم. 

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

دقیقاً اصلاً حالم خوب نیست. امان از جهل صحبت ها رو ببین همه نگران معشیت هستن کمتر کسی دغدغه ی ظهور د ...

مکرون چند روز پیش گفته بود این دفعه که ایران بیاد پای میز مذاکره باید اطلاعات موشکی اش رو هم کامل در اختیار ما بزاره و زیر نظر ما باشه نازه اون موقع هنوز حرفی از صلح هم نبود

الهم عجل لولیک الفرج

مکرون چند روز پیش گفته بود این دفعه که ایران بیاد پای میز مذاکره باید اطلاعات موشکی اش رو هم کامل در ...

فقط میتونم بگم 

لعنت به خائن وطن فروش که هرچی میخوریم از خودی میخوریم. 😞

وگرنه اینا عددی نیستن که واسه ما خط و نشون بکشن.