2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تُفه فیل تر شکنتو از کار انداخت؟ 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

برو از مادرشوهرت بگیر دلتم آب من میرم اینستا

با چییییی

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯

🤣🤣🤣🤣🤣

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

فکر نکنم عزیزم وصل بشه هیچکدوم 

تاپیک خیلی دیدم در این مورد 

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

بگو اونم تف کنه روت با تف هم وصل شین

اون موقع دیگه تف شکن میخاد

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
2790
2778
2791
2779
2792