2777
2789
به سلامتی عزیزم رضایت پدر که نیاز نیست؟چند وقت هست اقدام کردی ؟

مرسی گلم ...ن اگر بالای ۱۸ باشی .

ی دو ماهی میشه 

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فک کنم این موضوع به کسی مربوط نیست یه بار دنیا اومدم یه بار هم زندگی میکنم ترجیحم اینه نظری نخواستم ...

من نه قضاوت کردم نه بی احترامی حرفم از روی شوخی و ادب بود و منظورم این بود اسم قشنگیه

یادبگیر شاخ بازی و اینهمه از خود راضی بودن اصلا قشنگ و خفن نیست بلکه ارزشتم پیش بقیه کمتر و کمتر میشه! هر کاری میخوای با اسمت بکن ولی اینجا تاپیک نزن چون هنوز نمیدونی منظور از تاپیک زدن اظهار نظر مردمه

من نه قضاوت کردم نه بی احترامی حرفم از روی شوخی و ادب بود و منظورم این بود اسم قشنگیهیادبگیر شاخ باز ...

من از کسی اظهار نظر نخواستم شما تو تاپیک من چیزی میبینی که من نوشته باشم اسم ستایش قشنگه یا نه؟پرسیدم اسمم ستایش برای تعویضش از طریق دادگاه باید اقدام کنم یا ثبت احوال؟چیزی نپرسیدم قشنگه یا زشته 

شما هم یاد بگیر با فضولی کردن دخالت بیجا فقط ارزش خودت پایین میاری عزیزم 

برای زیر۱۸ سال هم ثبت احوال عوض میکنه؟

بباد اول از دادگاه نامه بگیری یکی بود کوچیک بود اسمشو عوض کردن خیلی طول کشید که عوض بشه 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم                                                                                                                 اللهم عجل لولیک الفرج                                                                                                                       محمد جواد😇علی اصغر

برو بابا مردشور خودتو اسمتو ببرن هر غلطی میخوای بکن بی ظرفیت به کتفمم نیست

برو گمشو کثافت بیشعور مردشور خودت ببرن بی فرهنگ عقده ای 

عقده ای خدازده😂😂😂 فشاری 😂