2777
2789
بیشتر حرفش جور دیگه بود نه اینجوریوگرنه مادر یه دختر میدونه دخترش داره چیکار میکنه و بگه هم فرقی ندا ...

💔 ۴ تا پسر داره همشون ازدواج کردن 

گف اون یکی هم بچس 

کلا برا خودش نگف

💔 ۴ تا پسر داره همشون ازدواج کردن گف اون یکی هم بچس کلا برا خودش نگف

میگفتی از نظر شما که مادر هستید بچه هستش کسی که دوست میشه یعنی مردی واس خودش هست

نمیدونم من برداشت خوبی از حرفاش ندارم خودتو و شخصیتت در برابر این خانوم پایین نیار

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما میگفتی الان خیلیا با مادر هاشون رفیق هستن و خیلی چیز عادی و پیش پا افتاده ای هستش

با خود مادر میحرفید من گوش میدادم 

بعد مادرم گف همین جوری ک پسرا دنبال دختران تهش سرد میشن چ برسه ک دختر برع دنبال پسر

با خود مادر میحرفید من گوش میدادم بعد مادرم گف همین جوری ک پسرا دنبال دختران تهش سرد میشن چ برسه ک د ...

مادر شما درست میگه 

ولی البته استثنا هم هست اینجوری نباشه 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

میگفتی از نظر شما که مادر هستید بچه هستش کسی که دوست میشه یعنی مردی واس خودش هستنمیدونم من برداشت خو ...

😑😑😑کی با کی دوست شده،،؟؟؟؟؟؟

من فق رو پسرع کراش زدم هیچکی نمیدونه مادرمم نمیدونه هچکی نمدونه 

وای کلا اشتباه فهمیدی 

رل یه چیزی کراش یه چیزع

😑😑😑کی با کی دوست شده،،؟؟؟؟؟؟من فق رو پسرع کراش زدم هیچکی نمیدونه مادرمم نمیدونه هچکی نمدونه وای ک ...

اهان فک کردم مادر دوست پسرت اینو گفته

خب کراش باشی با مادری که این داره اینجوری گفته نظرت عوض کنی بهتره

بازم خودت میدونی

اهان فک کردم مادر دوست پسرت اینو گفتهخب کراش باشی با مادری که این داره اینجوری گفته نظرت عوض کنی بهت ...

💔💔ن پسر چ دوستی باباجان 

خب راستش مم خوشم اومد بنظرم خیلی عقیده خوبی داره مامان من معتقده دختر از عشقش بمیره ولی نگه ب کسی 

💔💔ن پسر چ دوستی باباجان خب راستش مم خوشم اومد بنظرم خیلی عقیده خوبی داره مامان من معتقده دختر از ع ...

نه ببین گفتش بد نیست من خودم به همسرم گفتم

ولی مادرش اینجوری نبود اینجوری صحبت کنه 

این مادرش خیلی به نظرم دخالتی هست...بازم من نمی‌شناسم تو بهتر میدونی خیلی دقت کن

نه ببین گفتش بد نیست من خودم به همسرم گفتمولی مادرش اینجوری نبود اینجوری صحبت کنه این مادرش خیلی به ...

اره دخالتگر هست

اما حریف این پسر آخریه نمیشه😍😂

منم رو چی دقت کنم چیزی بینمون نیست فق یه کراشه 

اره دخالتگر هستاما حریف این پسر آخریه نمیشه😍😂منم رو چی دقت کنم چیزی بینمون نیست فق یه کراشه

خداروشکر که حریف نمیشه

میگم اگه میخوایش اونم احساسی داره بعد ها بینتون اتفاقی افتاد قشنگم عاقل باش 

خداروشکر که حریف نمیشهمیگم اگه میخوایش اونم احساسی داره بعد ها بینتون اتفاقی افتاد قشنگم عاقل باش

🥲بنظرت خب پسرع اصلا اجازه نمیده مادرش تو کاراش دخالت کنه بازم مشکلسازع؟؟

احترام شو نگه میداره ولی اجازه دخالت نمیده 

🥲بنظرت خب پسرع اصلا اجازه نمیده مادرش تو کاراش دخالت کنه بازم مشکلسازع؟؟احترام شو نگه میداره ولی اج ...

نمیدونم پسرا که میشناسی مامانی هستن گاهی ممکنه گوش بدن،گاهی نه