2777
2789
مدارک خیلی روتین میخواد مثل شناسنامه مدرک دیپلم آزمایش خون ، اعتیادو‌....یه همچین چیزی هایی

بابا پیش نیاز دیدم می‌خوام مربیگری بدنسازی بگیرم میشه ؟

قشنگا نفری یه صلوات بفرستید برام

بابا پیش نیاز دیدم می‌خوام مربیگری بدنسازی بگیرم میشه ؟

اره خو چرا نشه

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میشه بیشتر توضیح بدی

اصلا نگرفتم تیکه تیکه میپرسی

میشه تو یه جمله سوالتو جمع کنی

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

اصلا نگرفتم تیکه تیکه میپرسیمیشه تو یه جمله سوالتو جمع کنی

آره حتما 

میگم با پیش نیاز (همون دوره تئوری عمومی)

میشه دوره هایی که زیر نظر فدراسیون هست شرکت کرد؟

آره حتما میگم با پیش نیاز (همون دوره تئوری عمومی)میشه دوره هایی که زیر نظر فدراسیون هست شرکت کرد؟

اره چرا نشه اتفاقا برای شرکت در همین دوره ها مدرک تئوری الزامیست باید داشته باشی تو داری خداروشکر

برای مدرکی به عنوان ورود به تخصصی ازش میتونی استفاده کنی

اره چرا نشه اتفاقا برای شرکت در همین دوره ها مدرک تئوری الزامیست باید داشته باشی تو داری خداروشکربرا ...

ممنون ازتون بابت اینکه وقتتون رو در اختیارم قرار دادید

من مشهدم کلاس حضوری هم دارن؟کدوم سایت باید ثبت نام کنیم؟

ممنون ازتون بابت اینکه وقتتون رو در اختیارم قرار دادیدمن مشهدم کلاس حضوری هم دارن؟کدوم سایت باید ثبت ...

مشهد رو نمی‌دونم

می‌خوام بزنم لینک رو بهم اجازه نمیده

تو گوگل سرچ کن

سایت فدراسیون بدنسازی

2790
2778
2791
2779
2792